Bila wabak ini melanda..lari2

Fashion dalam bahasa inggeris,dalam bahasa melayu
Mak aku sebut Fesyen
Mak cik aku kt kampung sebut Peshen
(aku pon tatau kanapa dia drpd huruf "F" dimatikan kepada huruf "PA"
Atuk aku sebut "PESEN"
Lagi rock
Watever ar Fesyen ke Peshen ke Pesen
Sume same je
(same ke)

:minimo_28:
...Iklan sebentar....
anak aku ni ar mengada2 nk interframe
klu x bagi dia nangis kang
Kempunan sampai meleleh air liur

Sekarang ni kan PESEN
(selepas meniliti ketiga2 perkataan,aku ingin menggunakan perkataan PESEN)

Orang candid buat mulut muncung kan
Ada yang buat cantik,nampak sweet sangat
But ada yang buat macam muka nak kene pelempang jer
Dekat blog tade ramai sangat but kt MS ramai gile wat pesen nak kena cium ni

Sape lah yang memulakan pesen ni


:minimo_18::minimo_17::minimo_18:
Pelik,sape yang reka benda ni
Reka ar pesen mulut nak kena pelempang ker pulak
Pesen,bagi mulut nak kena ganyang ngan mak dengan cili


Ni ada satu gambar ni,korang tengok ar
Sampai makhluk ni pon obses ngan mulut muncung ni








:minimo_19:
Muncung anak aku x hot sgt
bawah lagi hot








sebelum itu,gambar di bawah ini tade kena mgena ngan sesape
Sape yg terasa tu janganlah
cepat touching sgt











bawah lagi!!!











sweet x,lembu ni
bibir lagi besar dari badan




:minimo_42:

Hish,nasib baik x mati terkejut baby aku
Baru nak idop dah terima kejutan budaya begini
(Budaya ke ni)
Budaya aper..?

3 KOMENGG:

eyra said...

hahaa
chomrl lembu tuh
mmuahh mmuahh!
hawt! ;p

riBEna said...

nape blog bertuka serta merta ni?
hehehehe~

Diyana said...

tu ar,ntah lah

dulu serabut,gelap

 
DIYANAasri2011
EDITED BY DIYANA