senyum itu sedekahlah wei...

Eeeee,korang pernah jumpa x,korang senyum kt orang but orang tu x balas..?
Perasaan korang..?
korang senyum :pandacloud_16:tapi dia balas:pandacloud_17:lain
sakit hati x
but memang dah itu dia punya fitrah kan nk wat camna..?
but ada ke fitrah orang sombong
klu x suka senyum pon,orang senyum balas lah balik kan
eee,aku dah slalu da kena camni lagi2 dak form 2 kt sekolah aku
aku senyum da ar x reti nk balas,muka lak muka sombong
klu ko tu Miss World x balas senyuman aku,faham ar gak
Eii,artis yg popular tu pon balas senyuman orang lah
blah la wei,nk kata ko tu smulajadi,x gak
sbb aku tgk dekat MS,lebar gila senyuman ko
naper,biasa ar..nk orang add mesti ar kena senyum an,
eeee,maybe dah itu fitrah ko kan..nk wat camna an

"Semoga satu hari nti ko berubah dr sifat sombong tu"
Amin

Kepada orang2 yg sombong,janganlah menyombong,apa ko ingat orang suka ke,orang kutuk adalah,so dalam bulan puasa ni (dah tinggal sikit dah nk raya)sedekah2 kanlah senyuman anda(walaupon korang x de gigi depan)seyum je lah..Senyum itu kan sedekah..kOrang ingat muka sombong tu cantik ke ha

Fikir2 kanlah yer..jgn sombong okey

Tengok icon ni saper sweet,course of lah yg senyum tu kan


:pandacloud_42::pandacloud_27::pandacloud_47::pandacloud_26::pandacloud_36::pandacloud_25:

1 KOMENGG:

oRkId eDyLiYnE said...

biasalah tu...
dekat sini, junior siap kurang diajar lagi...
nak tak nak kitorang ni yang terpaksa sabar...
kalau ikutkan hati nak sekel je sekali dua...
nak belagak apanya...
dia manusia, kita manusia juga...
duduk tempat yang sama...
entahlah diorang ni kadang2 otak tak berapa nak fikir sikit...
teremosi pula...
=)

 
DIYANAasri2011
EDITED BY DIYANA