bloggie,blogger,blongok

psp=blongok tu aku yer,jgn sape2 teras ea
 n3 ini bukan untuk saper2

harini aku nk btau ciri2 blog yg aku follow yer..aku mmg bz skunk ni..osh..bz sbz,bz nyer tau..btol2,ini bukan cobaan..ops,blog yg aku follow & aku akan follow..sorry ea,pengfollow2 aku yg baru ni aku x sempat jalan lg,yg komen aku x comment back k..

  • blog yg x formal,ayat panjang2 or x panjang2,skema,
  • blog yg citer pasal aper2 lah.
  • blog yg cantekk(x kesah ar asalkan cantekk wlupon citer nye x de la sebest mane..best mmg best
  • blogger yg suka puji aku(alamak terlebih sudah)
  • blogger student U,  
  • blogger outspoken
  • kaki gaduh
ok,yg first tu,aku mmg suka baca blog x formal,ayat lak x de ar skema macam crite

pada pagi ahad lalu,saya telah ke jusco yang terletak di wangsa maju berhampiran rumah saya.saya pergi ke sana manaiki kereta yang dipandu oleh bapa saya yang bernama Mohd asri,ibu saya,Rohani turut mengikuti.

k,da aku malas nk panjang2,tengok ayat ni,ayat formal cam nk hantar tesis jerr(ade ke blog tulis camni,x de kan)..k,aku x bape minat camni .

second point,ini cam bese ar,blog kite,sukaati kiter lah nk buat citer aper,so bab ni aku x kesah,jangan pandai2 lak kita nk mgutuk org citer dier x best,kalau ko nk kena maki buat lah.

third point.aku suka sesuatu yg cantik,sukeee sgt(cakap maca iklan chiwingam)blog yg background cute2,sedap mata memandang.

forth point,(btol ke perkataan ni) puji ar aku,moga aku terbukak hati nk follow back,ahaks,x sume ar,aku baru buat sorang jer

point yg kelima,blogger student U sbb dorang telah terdedah kepada kehidupan luar so mereka lebih banyak cerita  drpd student2 sekolah(bkn sume ar)

point yg ke enam, aku suke aper,sbb dorang ca meluahkan ape yg terpendam,aku dalam dunia sebenar aku ni outspoken,bape banyak yg tersentap ngan aku,dulu lah,skunk ni dgn org2 yg rapat je lah sbb dorang tau aku ni camner,but dalam dunia maya ni,aku x nak jadi OUTSPOKEN sbb aku ni penakut,aku takut kena hentam..takutttt sgt2bace dalam keadaan menggigil

last point, kaki gaduh,terinterframe lak gaduh,aku pon x tau ar nape aku suka tgk orang gaduhsatu sifat keji oo,jgn ikot ea..x kisah ar perang mulut,perang badan..perempuan gaduh lg best tarik2 rambut,oww,sakit oo tarik rambut ape kata ditukar kepada tarik tali..ade setuju..aku x suka gaduh sbb aku takut

ini je kot,yg lain ntahlah..
daaaa...

3 KOMENGG:

ayiell Clover said...

hahhaha.jum maen tarik tali..

cik lilo said...

jom2

bellar0ssa said...

hehe cik dyana... daku tumpang2 lalu.. sile2 lawat blog daku.adekah memenuhi citerase ko.hehe. hmm xpekah ber ko dan aku? btw blog ko mmg lah cute... xterlwan kot ngn blog aku ni.hehe.

 
DIYANAasri2011
EDITED BY DIYANA