you buat i rasa nak cium2 je you

iklan 1-sila abaikan tajuk yg terlebih itu..aku tau tajuk tu over

sapa nak kena cium ngan aku,cepat.angkat tangan.tawaran ini hanya dibuka selama 2 minit sahaja.TETT..masa tamat..x de lah aku nk cium korang..aku masih waras lagi,kalau kau bagi baby kt aku,aku cium lah x kira lah apa jantina sekali pon,lelaki,perempuan atau yang x diiktiraf okey..kan aku da melalut.okey straigh to the point.bawah ni surat yg aku nk beri kepada encik ********.sila baca dan nilai adakah aku mampu untuk mendapatkan 5 bintang..(skema ayat mengikut ayat budak 5 tahun)


kehadapan encik ********* yg ku sayangi

wahai ********* yg sudah menjadi berokband,mengapalah begitu sukar sgt untuk ku dpt mengconnect kan mu,dapat connect dan sekejap-kejapan anda  x dapat connect.anda pergi begitu saja tanpa mengucapkan salam peprpisahan kepada ku yg amat mengharap kepadamu..Ingin ku solat hajat supaya anda kekal bersama ku,kalau x pon.pergi dengan mengirimkan berita.


Ini x,kalau anda rasa andank merah,suke2 anda jer nk merah tanpa memberitahu saya terlebih dahulu,begitu jer klu anda ingin bertukar ke warna purple,biru cair dan hijau dan jenis2 kaler pelangi yg lain..apakah yg anda mahu untuk terus menjadi kaler hijau..jika mau dicium saya rela mencium anda jika itu ubat kepada kelambatan anda selama ini namun ku tau itu bukanlah ubat sebenar anda..oleh itu saya sudah berikhtiar bermacam2 cara dan saya juga sudah membuat tip

D-DOA
U-USAHA
I-IKHTIAR
T-TAWAKAL

kini saya hanya mampu bertawakal supaya anda bertambah laju dan terus laju.sebelum saya mengundur diri,saya ingin berkongsi kisah saya sebelum dan selepas..moga dengan kisah ini,encik ******** yg saya sayangi akan makin laju..

nama aku D,dulu aku ni jenis aktif dalam internet sbb dulu internet aku laju..so dulu aku x tau ape itu internet lambat..aku hanya tau bile2 kawan2 aku membebel kata internet lambat lah,x dpt berYM sbb internet cam ***** jer.masa tu aku diam jer sbb aku x pnh alami pon situasi tu..tapi semenjak 3 minggu lepas,aku alami situasi ni,aku da tau dah ape itu internet lembap..baru kau tau brape derita nye..huh,mmg tension..skarang ni aku nye otak da cam tepu..cam malas je online..bile lembap msti aku maki pnyer..

encik dah baca bukan saya punya kisah,jika encik mahu saye terus berkecipung dalam dunia maya ini silalah laju kan internet saya,silalah jadikan dia hijau jer.x kan lah encik sanggup melihat saya budak bawah umur asyik maki memaki sedangkan itu x patut.encik mau ke,duit yg mak saya bagi untuk ke sekolah sya habiskan ke cyber cafe.JIka encik x mahu,buat kali ke berapa saya mohon tolong cepat kan internet saya,nk kata mak saya x byar,setahu saya,gaji jer tros mak saya ke tempat bayar..oleh itu,permudahkanlah urusan saya..

terima kasih
                                                                                                                            yg penat menulis
diyana

amacam surat aku?bagos x..bole x aku hantar kt dorang?

alamak,baru aku tau bkn salah broadband ni sbb lambat salah sbb server nye ade tapi cket kot,so automaticcly,surat yg akuu taip2 tadi x berbaloi2 macam celcom blue okey..so kepada pihak yg ade kena mengena silalah tambah server di sini..kalu digi servernye warna kuning..kalau anda nk server kaler ape plk..?
 *highlight klu x nmpk

3 KOMENGG:

TerunaGiler said...

ala terlepas lak aku .. huk huk

hanismalik said...

hehe....bertukarlah kpd P1 W1MAX....hehe...

deekkyy said...

postingan yang bagus...hehehe
kunjungi blog ku ya
happy blogging
http:/deekkyy.blogspot.com

 
DIYANAasri2011
EDITED BY DIYANA