Portugal terhebat

Terrer gila Portugal.Pffff!belasah korea utara 7-0.7 tu wa cakap lu.Brazil belasah korea pon 2-1 .Ni smpi 7-0 tu.Hebat la lu .Dari masa 70-80,portugal dapat 3 gol.Tak ke hebat tu.HAHA.memang gua tabik la korang.


terima kasih pak cik ronaldo.Gua dah suka sama lu balik.<3
p/s;actually entri ni panjang lagi.Tp sbb gua nk cepat,nti gua smbungkan ea,ni sj update keputusan 

7 KOMENGG:

White Girl said...

Tapi bukan R0nald0 s0rang y g0al kan. Hehehe

.:miz_acha.: said...

mmg gempaq la portugal belasah korea.
shuke sgt2 dapat 7-0..

syue said...

portugal menang besar kan. hebat gilaaa ;D

Frodo Baggins said...

ronaldo x gol bnyak pun.

((nada dengki..))

wakakkakakaka


>>__<<

miss lolly a.k.a luvfareda said...

alaaa ngan korea utara leh rr belasah :P

bellar0ssa said...

kalo xnak minat bola nak minat org yg kacak2 je boleh? hehe. nak kaka boleh x? lol

diyana said...

White girl;aah,tapi dia byk juga bantu kot

miz_acha.syue;HA-HA.tau x pe

Frodo;Grrr,x baik dengki !

misslolly;HAHA.tak sokong portugal ker

BellaRossa;boleh tapi minat lah org lain,maradona ke.Kaka tu kita punye lah kakak

 
DIYANAasri2011
EDITED BY DIYANA