School is approaching ! Say hi to school

What ? Cakap HI kat sekolah ? Hmm hai sekolah *muka boring* . Hai abang kakak U , tau lah kan ada yang tengah exam ada yang tengah cuti semua kan hai nak tau tak budak sekolah kan rabu ni dah naik sekolah . Kesian budak sekolah kan , nanana i special case i tak sekolah .

Aku tak tau kenapa tapi aku memang malas gila hmm yeah perasaan tu sangat tak baik . Jangan ikut .Dulu aku teruja jugak sekarang mungkin sebab aku dah sekolah sesi pagi so aku malas . Bangun pagi sangat sangat sangat penat . Dah lah aku cuti ni tidur pukul 2 pagi,kalau dah macamtu faham-faham je lah lepas subuh mesti sambung terbongkang atas katil .Yeah,i know i am not a good girl,bukan calon menantu,ciri-ciri hantu adalah.*geleng kepala*

Dah tidur lambat macamtu memang lah ada tiap-tiap pagi kena tinggal aku .One of my friend keep saying " I AM SO EXCITED FOR THIS WEDNESAY,I CAN'T WAIT TO GO TO SCHOOL " . Manakala aku , ZZZZ MEREPEK MENDE BUDAK NI .Haha

                                                             HOLIDAY ? Yeah yeahhhh FTW !
School ? NO NO NO

Tahun depan baju kasut semua tak beli sebab tunggu pangilan SBP ke MRSM ke tengok lah mana rezeki .Jadi doakanlah aku kalau korang nak tengok aku merasa duduk asrama bawak baldi bawak gayung pergi sekolah . Lepastu homesick haha tak doakan lah aku .Aku nak jugak merasa masuk SBP.

Tahun ni cuma beli beg dengan pencil case .Segala pen pensil pemadam mak nenek tu semua tak beli . Zzz nanti tengok lah aku selongkar pencl case lama ambik mana yang patut . Ermm tahun depan form 4,aku takut sebab pelajaran semua baru ,Susah aku takut aku tak mampu nak bawak ahh . Tahun depan yer aku ambik aliran Sains Tulen sebab cikgu pon akan paksa masuk ST dan aku rasa Hmm k aku pon agak minat lah jugak .Sekolah aku mungkin nak lahirkan DOKTOR,ENGINEER sekali gus kan tahun depan ada aliran STT . Ambik Sains tambah LK atau ICT. Aku minat LK .

Dengar memang best,belajar sains belajar LK .Nak belajarnya asdfghjkl.Aku takut je kalau aku ambik nanti bila balik je
Wuuu mama,susah mama susahh wuuu

Jadi korang jangan ikut perangai malas aku ni dehel gila nak pergi sekolah pon malas . Hmm budak sekolah,dah ready nak sekolah ? Baju dah gosok ? Kasut dah kapur ? Buku dah balut ? Aku ? Aku kan boss tak buat apa-apa lagi,buku pon tak dapat lagi . Kbye doakan aku dapat BASIS k !

5 KOMENGG:

Republic said...

keh3....kisah lama

Syazwani Zuhailee said...

Good Luck kak Diyana ;)

Izlyn Qistina said...

Hikhok kau kutuk aku ya .. Memang lah aku teramat excited nak sekolah .. Kau tak nak sekolah ke ?

Tiara Fazlin said...

hahah lol believe me u'll be missing those moments! i serious rindu pagi2 berlari kejar van sekolah sebab lambat bangun..heheh
skang dah masuk uni attendance pun takde org amik sukahati nak gi kelas ke tak nak..

just smile in that school uniform bebeh! :)

Husna AOmar said...

Apesal.... kite sama hah?

Haha.. diyana, skola bukak tak smpai smnggu pong. Bila na kdpt call nya ni?
Papehal bgitau!
Doaku mengirimu ~~~
(sobss)

Tak balut buku tak beli kasut tak beli beg hanya beli botol air dan pen. Yieyy iOkay

 
DIYANAasri2011
EDITED BY DIYANA