gElaBah

:look:Hari ini 29 august,besok 30 august,lusa 31 august,tulat 31 august dan selepas tulat 1 september,maknanya sudah masuk sekolah,
:minimo_40:OMG!!my homework x siap lagi,math,BM senang jer,,but Geo x tau nk buat camner..?
takutnya!!Cikgu tu dah lah garang
:minimo_07:takutnya,please,please and please,PC ni tak tau lah kenapa harini,jam semacam
why,why and why..?
:pandacloud_21::pandacloud_21:

Ok ar,cakap ngan mama,mama kata kelentong jer..ok ar aku fikir ok lah jugak,call kawan x dapat
:phonecry:sedih sungguh,

Oklah forget about it,tadi jalan2 cari novel baru,
Argh,i hate kalau nama watak dalam sesebuah novel tu nama dia
-haris
-imran

kenapa sebab banyak sangat novel nama tu
Nama lain tak de ker..?
Klu watak lelaki mesti pilih nama itu
:pandacloud_28:
kenapa..?apa kes..?
Nama tu akan membuat ku konfius watak2 itu

p/s=sorry,aku x benci nama itu
aku cuma tak suka kalau nama watak tu ada dalam novel
Klu 1 x pe jugak,
tapi x pelah fikiran orang lain2

ok ar bye,bye and byebye

:minimo_37:salam

1 KOMENGG:

MeZ said...

dah follow kamu. ;p

 
DIYANAasri2011
EDITED BY DIYANA