kegedikan+keceriaan+kegilaan empat gadis

gadis..?
ahaks
yuuu!
aku ingat birthday taun ni x best ooo
but rupanya aku silap birthday taun ni la paling
best!!

sorry but sbelom tu
n3 ni banyak cerita and panjang
yang mule2 ni cam tad
e kena mngena ngan tajOk
kalau nak skip yg merepek,scrol je bawah,baca teros pasal
-BIRTHDAY TIME-

Happy sangat ooooo
masa kol 12 malam,tade orang wish
ingat cam sedih sgt
sbb slalunya ca tahun2 lepas Effa yang first wish
but t
ahun ni tade

ingat dia marah kan aku
sbb aku komen gambar dia cam mak orang
(laser kan mulut aku)

aku pon tidur lah dengan kekecewaan yang teramat
(mempra
ktis ayat skema)

bila bangun pagi jer pon
cam tade perasaan jer

mama pon cam lupa jer
tro
s bukak MS
Tu ar n3 aku cam bengong jer pasal birthday
tetiba2 mamat2 MS wish birthday aku

MY God
happy lah gak

pastu tetibe mama guna PC,pastu die kata

HAPPY BIRTHDAY
sorry mama lupa tadi

perasaan aku masa tu happy lah

mood dah ceria..smile jer & ta sabar nk gi sekolah
mama kate biar die beli kek

but an,da si
ap2 Cik Zul tak datang

bas rosak ar tu
tunggu,11.30
11.35
11.45
tak datng
2

11.55
last2 mama hantar

sampai sekolah

OMG Jijah wish,kawan bus aku wish

tetibe tunggu Peah nk mintak maaf and bagi present
die ckp sorry sbb die ttido sbb makan ubat haha
kt sekolah,kawan2 aku wish
banyak lah gak

so mase tu aku jadi gedik lah
balik sekolah,aku tanya kawan naek bas aper

diorang tu
njuk satu bas tu

OMG,Pakinson bus
mase aku naik,geli lutOt


tanya mama,kek mana..?
tak beli lagi

so lepas maghri
b tros gi SR ngan PH
beli makanan
sbelom tu contaCt peah,jijah,bedah suruh datang

dah habis cerita merepek

BIRTHDAY TIME

First,ingat bedah,Jijah,Peah tak datang but last minute datang
(ni banyak gambar kot)

last2 bed
ah,jijah,peah datang
pastu tros potong kek lah sambil makan memakan antara satu sama lain




lepas dah Makan Memakan antara satu sama lain
kitorang pon buatlah hobi kitorang
iaitu
snapping-snapping

ya,sebelum tu,memang diorang lebih over dari aku
mengambil gambar lagi2 si Bedah tu


tengok kan Bedah ni memang over
ahaks
dah lah menakel jiran aku
gedik btol
ini pose ala Lisa Surihani
but Bedah da spoil kan dengan membuat kembONg pada mulutnye!
kacau ar ko Bedah



ini kamera dari langit
ini bedah ngan peah
diorang ni mmg over dalam menangkap gambar ni
lelagi si Bedah tu

bedah,abang baju putih tu takel aku lah!
b0000!!

3 KOMENGG:

chipsmore said...

pose ala lisa surihani terbaik..hehe ;)

Diyana said...

chipsmore:terbaek..?ye ker..?diorang terbaik but muka kite emm..haha

chipsmore said...

bersyukur ada muka..hehe ;)

 
DIYANAasri2011
EDITED BY DIYANA