zahiril adzim forever!

Raya ni maca2 citer adea kt tv
memang lah kan

aku pon tatau naper
bila birthday aku takde lak
nak ada citer best2
but taun ni b'day aku best
kot..
sbb hari isnin,pastu baru naik cuti raya
isnin ni lah

tengah otw nak tido
my mom alih TV3
DATIN WAN ABE

so aku pon nak bangunlah
but!!!
haha
tengok watak anak dia faiz dah tukar dengan

ZAHIRIL ADZIM

my god
sukenye..

terus duduk balik
sambil makan kuih raya

(cerita apa ini)

aku dah lama dah usha
mamat ni

sampaikan watak cerpen aku
hero dia pon


aku kata wajahnya ala2

ZAHIRIL ADZIM

but an dia ni cam skema cket
skeme ker

(mane aku tau,aku bukan bini dia lah)

mula minat dia sejak berlakon merah putih
dia yg berlakon bukan aku

tapi dia ni cam skema+nerd
(petikan yg kali ke-2)

but aku bengang kawan aku panggil die

ZAHIRIL ADZAM

bukan

ZAHIRIL ADZIM


persamaan kami berdua(=

TAHI LALAT

kowt




u know wat
tanampak tahi lalat kt muka aku kan
ini sebab aku malas nak cari gambar yg tahi lalat close up
dalam folder
sorry

anggapje lah ade tahi lalat nya

ini entri
zahiril adzim ok bukan tahi lalat
--perhatian--

haha,amiklah souvenier ni
gambar kami berdua kan

abang aril,amiklah kenangan dari Yana ini
sudilah kamu menerimanya abang aril

sumpah memang gedik ayat aku ni
abang aril!!

ape2 pon

usha lah Zahiril Adzim demi negara tercinta

gile same Khatimah Cinta

nah hambik kau lagu ni



touching cepat


p/s

sedih mengenangkan duit raya aku yg dcuri
birthday?happy kot
mama kata boleh amik je kek ape yg nak
aku hambik secret recipe kang
5 biji teros














2 KOMENGG:

Lisa said...

Hihi..

Tahi lalat unik lah..
Coomeell !

Diyana said...

lisa:

what's unik..?
unik sbb unik cantekk
ke unik burokk

haha
thanx

 
DIYANAasri2011
EDITED BY DIYANA