happy birthday effa!!


22092009
happy birthday effa
happy birthday
happy birthday

now u are sweet 13
da tua da ko makcik
aku cuma nak cakap

Selamat Hari Jadi
Yg ke 13

Semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki kau
ya kawan
Thanx sebab jadi best friend aku
Kawan mengumpat aku
Kawan gembira aku
Tempat curhat aku

siyes,kawan dengan kau best
Walaupun kadang2 cam nk sekeh je kau
but kitakan kawan sejak drjah 5 lagi

bangga aku ooo
jadi orang yang pertama wish birthday ko
birthday aku pon,ko kena camtu gak tau
kalau tak aku MOGOK

:minimo_11:
makan kang
sape nk pujuk


kamu kana hargai usaha aku mengWish birthday ko
popular tau
masOk blOg ni
kO ingaT senang

Itu je

Selamat hari jadi
jangan nakal-nakal
jangan ar skema sangat
haha

btw,i proud have friends like you
kawan

=


=


=


=


=




=




=

aku rajin sangat nak tunjuk gambar ko arini
effa syahirah






kenangan kita bersama
muka ko pucat
kah2

:minimo_39:

sumpah sayang ko sgt2






1 KOMENGG:

chipsmore said...

happy befday to her ;)

 
DIYANAasri2011
EDITED BY DIYANA