cara2 mencapap blog anda yg smemangnya famous itu

assalamualaikum..

hope ada yg jwb salam aku ye..actually aku pon x tau eja mencapab camne..

mencapab or  mencapap

harini aku rajin sgt nk brtau ttg cara2 nk mencapap/b atau lebih sedap didengar mencari publisiti..ok maybe klu korang ikot tip2 ni maybe korang akan tercampak dalam penjara,kena saman k..

klu korang nk wat benda ni,tangung sendiri yer sume yg akan terjadi yer

sendiri buat sendiri tanggung

aku jez bagi tip2 ajer(kalau boleh jgn ikot tau tip2 ni)tapi klu da r gila glamer sgt & sanggup masuk jail or kena saman ikot ar


  • letak link blog korang merata2 contoh dekat belakang pintu tandas awam or tempat2 awam
  •  korang wat entri panas,of koz trafik korang mencanak..panas yg sememangnya panas..contohnya,tajuk yg bikin hati orang mendidih jer
  • kutok orang..letak full name orang tu lagi dan kutuk dia
  • pergi wat kacau kt blog orang & letak link..
ok jez ini je tip2 yg kau boleh bagi..klu korang rasa berani korang ikot yer

dan ingat sendiri buat sendiri tanggung

aku mmg suka merepek..korang jgn wat kerja gila ni yer kecuali klu korang da gila glamer sgt

5 KOMENGG:

qilah98 said...

try2..hahah!

ahmad said...

tak pun masuk facebook and add suma orang jadi fren...hahaha..

Diyana said...

qilah98;try,try

Diyana said...

ahmad:facebook

• Alya • said...

haha takpernah baca tips mcm ni ;p

 
DIYANAasri2011
EDITED BY DIYANA