kadang2 orang yg kita percaya x jujur mcm musuh kita jujur ngan kita

kadang2 kita x boleh nk dengar cakap orang yg rapat ngan kita especially BF,BFF

bile kita tanya diorang

wei,ok x aku pakai skirt pink,baju kuning

of coz r diorang akan kata

cantekk sgt,beb

diorang x jujur sbb smata2 nk jaga perasaan kita

sedangkan kita suda bole pikir

skirt pink ngan baju kuning
matching ker..?

tapi BFF aku jujur
kitorang outspoken

wei,kawan aku kt MS cket ar,x de orang add

aku balas lah

dah muka ko burok

sbb geng kitorang ni x de nye nk sentap2

kerana kitorang mengamalkan

Jujur lagi bagus drpd hipokrit

kalau musuh korang kata korang gedik,trima jer
sbb mg betol pon

first dengar,mmg ar nk ganyang je mulut musuh tu
sbb bila tanya kawan,kawan akan kata mana da gedik.

dengar kawan ckp camtu,lega je hati
lebih baik ar sentap dulu drpd ko dengar kawan ko kutuk blakang ko

"so dengar je apa yg musuh kita kata kerana mungkin ada betulnya
dekat situ & kita boleh perbaiki diri supaya jadi yg terbaik"

2 KOMENGG:

ellenyna said...

betul. jujur lagi bagus daripada hipokrit. :)

Diyana said...

btol..

hipokrit x bagos

 
DIYANAasri2011
EDITED BY DIYANA