itu sbb ke aku jadi peluper & nape produser x prihatin..?


                                               aku ngan ilyn,ingatkan da x de gambar kat memory lace
rupa2nya ade lagi
peace

aku mmg dikategorikan sbgi seorang yg pelupa
nape ea..wlupon aku rasa aku muda lagi..hehe maybe sbb aku suka warna biru kot
pelik kan apa er kena mengena peupa ngan warna biru

ni kertas mane tah aku dpt so aku salin balek di sini
T___________T

BIRU

kelemahan 
  • super ego
  • keras hati
  • amat pelupa
  • berfikiran sempit
  • putus asa
  • tidak sensitif
  • fizikal lemah
  • konflik dalaman
  • malas
  • penting diri
  • menindas
  • oputinis
ini kelemahanyya..aku rasa banyak salah aku suer ego,cket2 ar..keras hati..x de ar sgt.berfikiran sempit,x kot.putus asa,kadang2 yg len tu sume salah kecuali malas,pelupa

so kepada blog yg aku da tulis blogwalking tu,aku tulis lagi maksudnya aku lupa yg aku dah lawat korang.hehe

perasan x kenapa kadang2 produser buat scene cam x kena(actually aku pon x tau,produser ke pengarah or makeup artis yg handle benda tu..sbelom tu aku nk minx maaf klu n3 bawah ni ade yg mengguriskan hati..tiada niat untuk mengutuk k..x de kene mengena antara yg hidup atau mati.

camni,berlakon jadi orang kampung.tapi pki bulu mata palsu..hehe..ok ke..?x yah ar pki bulu mata palsu oo..second bab meleleh air mata,buat ape makeup tebal2..bile air tu meleleh,kang makeup dah cair..
klu bab kena seksa..contoh kulit mengelupas ke aper..nap benda tu cam x jadi ea..nmpk sgt dilekapkan..

aku buat n3 ni kerana aku rasa aku x tau nk story aper(=

g.luck to all SPM candidate..(=

boring+blur=boblur

4 KOMENGG:

izwan7 said...

hi diyana..
erm, ko bakal spm candidate ke?
ke dh start eh?aku rase tgh start.btw gudluck.

erm psl producer tu,almost producer assume yang viewers die budak2 kot..terima je bulat2 ape yg diorang tgk..haha

cik EPAL said...

yang pakai bulu mata palsu tu kak ita ke/? hehe

cik lilo said...

IZwan7=klu tgh start..x de on lah..nk mampos ke on besok spm..sah2 ar resukt hancur

cik lilo said...

Cik Epal=huk2..no komen(=

 
DIYANAasri2011
EDITED BY DIYANA