last day school,happy or sad..?i am saddy

habis jugak sesi sekolah pada tahun 2009 selepas penat aku menghitung jari dari bulan januari..apa ada last day..?jamuan da buat..lepak dewan smpi rehat..kena ceramah ngan cikgu pasal kesusahan hidup..bila ustazah masok lak..ceramah die berbunyi begini.Ustazah tahu..kamu semua sudah membuat perancangan untuk ke Bukit Bintang,Seremban,Alamanda tapi ingat mane2 pergi dahulukan solat..jangan pegang mane2 tangan lelaki jaga maruah kamu...cam tau2 jer..arini aku nk hangout ngan kawan2..okey selepas dgr ceramah,cancel jalan ngan lelaki..(x de nya aku nk jalan ngan pegang tangan lelakinyer)
Rehat..gi surau baca Yasin..lepas habis baru ar..baru ar dpt mengeluarkan kamera ngan hendphone ngan aman

klik untuk kenang kami

aku yg x pki name tag kerana hari tu aku nk melanggar peraturan sekolah dengan nama x pki dan pki anak tudong sekerat,,tudong terangkat..nampak rambut

aku ingat aku dah cukup terror rupa2 nya mereka ini lagi terror
bawak handphone ngan camera lagi
huk2..sian aku..cam s.k.e.m.a jer aku

*parents aku ingat aku hilang semalam.puas mereka cari.sedangkan that is not my fault k..
*bye..nk gi alamanda ngan kawan2 nk tgk 2012..

4 KOMENGG:

PrincessKawaii said...

hehehe.. takpe skali skala kena nakal skit kat skola. baru best :)
btw cte 2012 memang best. takkan rugi kalo tengok :)

Siti Fatimah Nabihah said...

uih.. dah stat cuti skul da erk.bestnya
hehe.. nk join tgk skali leh? hehe.. happy holoday erk

cik lilo said...

PrincessKawai=2012..sedih ooo..tiket sold out

cik lilo said...

Siti Fatimah Nabihah=Jom2..thanx

 
DIYANAasri2011
EDITED BY DIYANA