susah ke nk cari kawan yg benar2 kawan..?

kawan ada banyak jenis kawan..

-kawan yg setia
-kawan makan kawan
-kawan yg tolong kita masa senang
-kawan yg tinggalakn kita masa susah

siapa yg x nak kawan baik..maksud kawan baik di sini ialah kawan yg berkongsi suka duka kita.time kita happy,dia happy!time kita sedih,dia berkongsi kesedihan T____T dengan kita..bukan kawan baik yg kawan dengan kita time kita senang jer..

Friendship Pictures, Images and Photos

-Friendship is always caring-

susah sgt ke nk cari kawan yg benar2 kawan
pada aku..kadang susah jugak kan

pada aku senang
sekali orang tu buat aku x percaya kt dier
smpi biler2 lah aku x kan percaya kt die
wlupon die BF aku

.1.
aku benci kawan makan kawan
depan kita Pijak semut pon x mati
blakang kita..mengutuk kita macam kita ni musuh ketat dier
sdgkan Bestfriends ni
 Back Stabber Pictures, Images and Photos

.2.
aku benci kawan yg jenis suka bocorkan rahsia orang
yeyer je janji,sumpah
tang2,story tu da ade kt mulot orang lain
nasebbek ea..x termakan sumpah
secret Pictures, Images and Photos
 
.3.
da buat salah x mengaku
yuuu..da tau buat salah tu mengaku je lah
ni x macam men lepas je tanggunggjawab
 
 .4.
Putus kawan sbb berebut BF,Gf
nI lagi satu,banyakka orang berebut GF,Bf
-conth conversation-

wei,die aku punyer
x aku punyer
aku punyer
ok find..kita putus kawan tp ko ingat dier aku punyer

ya..aku x pernah menghadapi keadaan ini dalam hidup aku
so aku x tau
tapi klu aku..aku akan cuba bagi die kt kawan aku

kekadang sbb BF,GF kita bergadoh
pastu klu laki,or girl tu x suka
dua2 kita x dapat

kawan putos
BF,GF lari
 
...tau x friendship tu aper.. 
  sesapa yg kawan dgn orang bersebab
hentikanlah weh

kawan yg benar kawan ialah

a friend Pictures, Images and Photos
 
 

10 KOMENGG:

mEiZ SHA said...

I WANT TO BE UR FREN..;D

Eiqa said...

memang susah nak cari kawan baik. susah sgat. sebab tu, pada eiqa, biarlah ramai2 kawan. n tengok la kawan mane yang sesuai utk cerita prob kite. :)

ezzati said...

hi...thanks singgah...

p/s: besfren ni ssh cr..slalu ada sorang je yg btul2 besfren :)

Siti Fatimah Nabihah said...

hurm.. mmg pon~
kawan ni mmg susah nk pcaya la..
sbb tu ct byk tulis post kawan2..
hahaha... plastik suma

oRkId eDyLiYnE said...

_it's common things bila kawan makan kawan or kawan yang ada bila kita senang_
_nak cari yang susah senang sama2 amatlah susah_
_so, before kita dapat yang macam tu, kita kenalah jadi macam tu dulu_
_what yu give, you get back_
_tak gitu?_

cik lilo said...

Meiz Sha:i want to be ur friend too(=

cik lilo said...

Eiqa=Btol2..wlupon Bff jgn senang2 nk smpikan rahsia kita

cik lilo said...

Ezzati=Maybe kot..but mcm saya,alhamdulillah lah da rmi la gak BFF tapi jez 2 orang je yg saya trust

cik lilo said...

siti=ya..plastik sumer..aliminium x de..hehe..thanx

cik lilo said...

orkid=btol..klu kita pon jahat ngan dier..mana boleh kitank orang tu baik ngan kita..

 
DIYANAasri2011
EDITED BY DIYANA