sila berhati2 di jalan raya.eh salah2

assalamualaikumwarahmatullahiwabarakatuh

bukan pasal jalan raya tw. salah2,x de kena mengena pon ngan jalan raya..aku bkn JPJ..mntang2 raya cina da dekat,asik ingat jalan jerp.huk2..aku tau aku da lame x updeate blog.sorry lah tapi aku tau korg x kesah pon kan,kan..ekcelly bukan aku suka2 x nak update blog but dsebabkan internet yg terlalu 'L' buat aku sakit hati x nak.tapi aku tabik ar arini,cepat sgt.asik hijau jerp.love you broadband..muah2.

aku sebenarnye nk story pasal kawan.yer pasal kawan and rahsia.aku advice korang ar klu korg nk brtau rahsia,korg kena pilih org yg btol2 boleh dipercayai.x kesah ar tu kawan bek ko,kawan bilik ko atau musuh uols sndiri.siyes wei,x semestinya klu citer kt bestfriend forevercam pelik jer tulis 4ever.x semestinye dorg x kecoh wei.mmg susah..aku ni slalu da jadi mangsa keadaan.rahsia aku msti bocor pnyer sbb aku btau kawan yg aku percaya

korang jgn ingat dorang cakap sumpah,janji x nk btau tu btol.bkn sume ar camtu.kadang2 yg bersumpah ni pecah gak rahsia.benci ar aku.time nk tw rahsia lebih2,sume benda cakap,pastu suke2 je bocorknan rahsia..kalau rahsia org lain,ade aku kesah but rahsia aku,aku mmg kesah.

dirty little secret Pictures, Images and Photos

lg2 benda yg bocor pasal kita admieer s'seorang pastu die pecahkan kt orang tu and sume orang tau.sebelum buat tu die x bole pk ke ape perasaan aku,osh,ofkos lelaki tu ingat aku suke die sgt2 sdgkan x de mane pon.of kos laki tu ingat aku gedik,da gile sgt kt dier,of koz die ckp aku x taw malu sdgkan macam ar aku hingin sgt kt dier.ak perempuan aku tau ar perasaan malu..aku benci ar wei.bukannya aku nk sgt pon..omg pliz ar

siyes ar wei,aku serik gilerr.serik.so i hope uols not get the same situation like me.i try to speak english geli jerp aku dgr aku speaking apatah ko,sti lg geli kan2

but aku wlupon die da 2 kali bocorkan dirty secret aku,aku x pernah marah kt die sbb aku tau wat ap aku gadoh ngan die sbb benda2 tu.tapi kasabaran aku pon ade had jgk taw..ni nk touching ni

kawan2 sya cume ingin berkata,kalau boleh disimpan rahsia,simpan dan pilihlah kawan untuk disimpan rahsia dengan sebaik2nye.renungkan2 dan selamat beramal-_-
 aku emo kan entri ni..ye ar nti aku buat n3 happy..gotta off besok,jumaat & sabtu dtg pagi.sukan.aku masuk aper,x masok aper2 sbb aku x nak masok.bubye

2 KOMENGG:

Alynn Notnot said...

bestfriend aku khianati aku sndr. bff la sgt. i noe how u feel. :)

nana said...

bese ar tu kan=D

kita btau die secret sbb ingat die bole simpan..

klu macamtu baik x yah story

 
DIYANAasri2011
EDITED BY DIYANA