orang kata,kalau muka sama ade jodoh.betul ker?

Aku dgn mak aku kan selalu usha muka orang yg dah kahwin klu masa tgk tv.korang tau x ape kitorang tgk?kira tahi lalat?salah.x de keja aku nk kira tahi lalat orang.Haha,aku dgn mak aku pergi tgk klu muka seseorang tu ade ke tidak perSAMAan dgn pasangan dia.Huhu.kebanyakan nya lah aku selalu jumpa pasangan suami isteri muka diorang hapir sama.kalau x kt hidung,mata.KEBANYAKANNYAlah bukan semua.okey.okey meh aku bagi contoh.Tgk Adlin Aman Ramlee dgn Isteri die,Emelda.Muka diorang siryes,hampir sama.

tengok kt mata diorang.hah,same kan.sorry gambar kabur.
macam mak aku dgn ayah aku.mule2 aku x prasan,haritu aku bwk gambar family aku.Diorang semua cakap,wei,muka mak kau dgn bapak kau sama lah.macam adik beradik.Hah,see.aku pon telek gambar tu and aku perasan.Yeah,bkn dorang je ckp.ramai lah lagi.Kawan aku pon cakap muka parents dorang hampir sama.

Muka  Dato' Siti NurHaliza dgn Dato'K pon same.Haha.korang pergi tgk muka mak ngan bapak korang ade persamaan x.?Kalau x de,ko jgn suruh CERAI plak.Gilo lah tu.kan aku kata bukan semua.ade yg x sama.


Nad ngan Iwan ni berCINTA ker?Iwan ni dah ade GF kan*hancur harapanku.Tapi kan wei,muka Nad ngan Iwan nak same wei.Siyes,tgk depan2betul2.Hushh!jodoh ker?haha.Biarlah Allah yg menentukannya.

p/s:aku harap kalau muka kau dgn BF ko x same,jgn mintak clash sudeh.Nti die tanya ape reason,ko cakap,orang muka sama je ade jodoh ngan kita.Kita muka x sama x boleh kahwin.Sah2 ko kena FREEKICK dan x pasal2 aku pon kena.X semestinya okey

Wei,muka aku ngan Iwan Af same kan.Anda hanya boleh memberi jawapan Ya atau Yes sahaja*haha?
jawab cepat!

5 KOMENGG:

bellar0ssa said...

huhu betul2 ramai ckp cmtu..macam muka akak dgn bam2..org kata de rupe..harap2 ad jodoh.amin.heee

✖ aimi ✖ said...

iwan <33 ! omg !! minat2 :D

diyana said...

Bellar0ssa:amin..akak,nk tgk bam2

diyana said...

aimi:iwan aku punye lah wei!!

✖ aimi ✖ said...

tak ! aku pnye la :D

 
DIYANAasri2011
EDITED BY DIYANA