Tip-tips berhadapan dengan crush anda=P



Hi.bertemu lagi kita dalam segmen TOM-TOM CAK.Bertemu lagi dengan saya diyana gores dan menang*winkwink .bhahaha.Harini cikDIYANA G&M ingin memberikan tip-tip yg ade lah jugak gunanya.Selamat Membaca.


Korang ade crush.Mestilah ade kan.iNI bukan crush yg langgar2 tu.CRUSH lagu paramore lagi lah bukan.Ini crush yg korang ade rasa terSUKA.Oh aku tergoda-aku tergoda.Hah.camtu lah!Aku tau korang ni mesti lah bila berhadapan dgn crush2 tu ade dua jenis okey.
  • perempuan yg terGEDIK2
  • perepuan yg malu2 klu boleh x nak jumpa pon crush tu
ok.Harini aku nk kupaskan isu yg pointer no. 2 tu bukan yg pertama dan bukan kupas epal.*dah merepek.Yang pertama tu x payah ar.memalukan kaum wanita jer.
  • bile TERjumpa,korang relaks jer.Cool jer.Jangan Gelabah cam Katy Perry atau Lady Gaga ade kt depan kau
  • Walaupun muka ko da merah sbb x nak jumpa die,ko kena STEADY.jangan ko mgada2 nk pusing belakang bile dia da ade depan mata.Kalau die seELA dari kau,ko bolehlah pusing dan lari!
  • Jangan terGEDIKGEDIK depan dier.Hah,ni tolonglah.Bile depan dier,mulalah betulkan tudung.naikkan kain.What's that.?
  • Jangan Over-React.Okey,walaupon korang da sukesuke gile kt die separuh mati smpikan tiap2 malam buat solat hajat nk kahwin dgn die*janganlah jadi begini.Buat solat hajat lulus periksa lg baik.Hah,korang janganlah tersengih2,pandang jer dier.Jangan tunjukkan kepada die yg kita ni nk sgt kt die wlupon mmg nak pon.Sabar jer.Nti siLELAKI ni perasan pulak yg kita nk sgt kt die wlupon mmg btol.COVER2 lah cket ea
  • Minat lah die bagai rak mana pon,tapi satu je lah.Jangan jatuhkan Maruah kaum wanita.Jangan sampai die kata kau ni x de maruah.Heshh!x mau.x mau..
Itu sahaja lah Tip2 cintacintun dari cikDIYANA G&M*winkwink.So,harap korang praktikkanlah tip2 yg kurang berguna ini.

p/s:APeape pon.walaupon kau suka gile,cinta gila kt orang tu.Janganlah melebih-lebih sampai kalah tahap kau  cinta kepada Allah,keluarga dan Diri Sendiri.Jagalah maruah.Okey.Assalamualaikum-)
-KESEPIAN SUDAH-
Ini perempuan kenapa ek?

3 KOMENGG:

Siti Bahiyah said...

tips tips yg cun kak .

diyana said...

bahiyah : try lah =D

Sara Adorable :) said...

useful tips xD ! *wink ;)

 
DIYANAasri2011
EDITED BY DIYANA