F.R.E.A.K !

Saya Nur Diyana kini menghadapi stress yang teramat dan pada rakan-rakan terdekat saya boleh la anda telefon hospital tanjung rambutan maupun Hospital Permai JB .Kenapa ayat gua macam mendoakan gua masuk hospital gila je .Huhu .Serious aku amat stress .Tak tau nak study yang mana .Sempat tak habiskan semua benda .Dapat masuk tak semua apa yang aku baca .Memang tekanan .
Ya Allah .Berikan lah kekuatan kepada hambamu ini untuk menjawab kertas periksa yang masih tidak ku jawab supaya aku dapat menjawabnya dengan sebaik mungkin dan berjaya mendapat keputusan seperti apa yang guru - guru ku inginkan .Amin
Aku harap stress aku ni tak akan sampai membuat kan aku gila .Kalau aku gila tak ada sapa dah nak kawan dengan aku T__T .Amatlah sadis .Memang periksa kali ini F to the R to the E to the A to the K betullah .Ketakutan yang teramat .*tapi kenapa aku masih online lagi  .Just forget IT.

Oh ya aku dah active kan balik twitter aku .Boleh lah follow-follow dan sama - sama kita berTWEET antara satu sama lain .You follow me .I follow you back okey .Tadi ramai betul aku follow twitter orang .semua nya artis Fav . gua .Alang-alang aku dah share twitter aku .Baiklah aku share kan akaun-akaun aku yang lain supaya kita boleh merapatkan ukhuwah dan saling connect-menconnect antara satu sama lain

Aku paling active myspace .Dah add tu boleh komen-komen .Facebook tu aku tak da url betul sebab aku tak tau nak letak nama apa .Kalau aku letak disyaz kang ,kalau dah ada orang lain,nama tu dah tak boleh tukar lagi .Cuba bayangkan kalau aku dah kahwin tiba-tiba laki aku tanya kenapa letak link nama tu .tak kan aku nak cakap tu nama cinta monyet ku.HAHA*whatthefreak ?so tu sebab lah tak da specifik url sampai sekarang .Twitter tu jom lah share-share status korang .Tengah makan ke .Tengan berparty ke .Bolah lah aku tahu .Formspring .Kalau ada sebarang kemusykilan mengenai aku .Boleh lah tanya .Contoh soalan yang amat digalakkan ,kenapa muka u suci sangat ?Apa rahsianya =P.Waklu.Tanya lah apa yang kau nak tanya .Kalau followed aku .Beritahu nanti aku follow kau balik .

so itu je lah medium yang kau boleh kenek-kenek dengan aku .Bolehla kita merapatkan hubungan silaturrahim ye blogger-blogger sekalian. Assalamualaikum .

2 KOMENGG:

A-Y-I-E said...

Emak,ayie dah tak mahu belajar lagi.Penatlah

Hahahah.. saja jer buat intro macam tu.

Ok Diyana.Belajar memang memenatkan kita.Sebab kita menggunakan otak kita ini untuk berfikir.Fikir apa?Fikir pasal bf2 la..Hahahha.Bukan pasal bf jer, benda-benda lain juga kita akan berfikir semasa belajar

Diyana, pada pendapat saya, jika anda sudah tidak mampu meneruskan pelajaran anda, berhentilah.Jangan memaksa diri anda.Kerana jika dipaksa memang confirm tak masuk otak..

Sebelum saya tekan publish komen ini, jika anda mampu lagi belajar, teruskan lah

bye

diyana said...

A-Y-I-E

thanx 4 d panjang lebar komen .Saya mmg ditugasakna untuk belajar sbb baru form 2

 
DIYANAasri2011
EDITED BY DIYANA