Hello Tomorrow

Hye All.Assalamualikum.I back.Harini nk taip entri pun fast ni,tgh rush ni,so cerita dkt kampung besok-besok ea.Tag,nti lah ye bila dapat seru rajin aku buat okey.Besok kan reunion budak-budak 6 USM.Hope besok ramai lah budak-budak SBP datang bukan budak-budak BBST yang tiap-tiap hari main hye-hye-bye-bye dgn aku dkt sekolah je datang.Kalau dorang je,Haisshh!Memang tak berbaloi-baloi aku datang.Tapi for sure besok reunion macam tahun lepas ,Hambar.HOPE tak lah.Eh,ok lah bye,aku beli CD atas tu so nk tgk lah ni.Da!

0 KOMENGG:

 
DIYANAasri2011
EDITED BY DIYANA