Movie Time

Hye All .Sebenarnya aku baru balik dari Alamanda.Buat apa ?Tujuan utama aku nak tengok cerita Lagenda Budak Setan ok.Samapi sampai terus cop tiket 12.30,then masuk 12.20.Aku tengok movie sorang-sorang je.Boring?Tak,lagi aku suka.OMG,dapat duduk sebelah stranger lelaki..Eeemenyeramkan,Komen aku movie ni
Aku tak nangis tengok movie ni mungkin sebab aku tengok lagenda budak setan so hati aku pun macam dah keras macam setan*Astaghfirllahhalazim.aku tipu.Aku nangis bab Ayu kahwin dgn Azmi tu je,Yang lain tak terkeluar pun air mata,lagi satu aku malas nk nangis sebab dah la budak sebalah tu aku tak kenal .Lain lah kalau sebelah aku ada salah satu daripada ASAASFASA, boleh lah aku meraung,tak sedih pun aku menangis tau.Aku macam blank aku tengok cerita cinta ke cerita lawak,B.L.U.R sebab banyak sangat yang gelak daripada menangis.Betul lah memang cepat ,Baru je nak feeling tengok Kasya jahat tiba-tiba dah kena pumping jadi baik,baru je tengok dorang couple,Kasya kena pergi siapkan dia pyer projek dan time tu juga Azmi wujud.Time syok-syok tgk Lisa berlakon tiba-tiba dah tukar watak.*spoil  ok.So aku bagi  3.7 bintang .Tengok cerita ni macam ada something yang tak puas,tapi aku tak tau benda.Aphal Combo popcorn lagi mahal dari tiket wayang.Apa kes
So itu pendapat aku lah,Mungkin aku rasa lain sebab aku tahan kencing kot tu lah konsentrasi tengok filem ni macam tak feeling sangat kot lah.So kepada korang happy watching ok!

p/s;Beli novel jugak

Hey Ada Tag lah

Thank kepada kakak Syue suka sangat bagi Tag.Thanx Kakak





10 fakta tentang saya.
-seorang perempuan
-Takut kucing dan sewaktu dengannya
-single,agaga
-asaasfasa are mine
-mandi lama
-bangun tidur lambat
-Gila
-Suka Cari Skandal
-Suka baca Novel
-Sayang family and friend gila2

10 perkara menakutkan saya.
-Bila orang tahu saya buat jahat
-Bila semua tak nak kawan saya
-Bila saya dah sakitkan hati seseorang
-Bila sesat sorang-sorang dalam hutan
-Bila haiwan yg menakutkan dtg dekat
-Bila lelakilelaki sakai pheewit
-Bila orang pandang saya semacam
-Bila mama saya tak nak cakap dengan saya
-Bila sesuatu benda hilang disebabkan saya
-Bila my parents sudah tiada

10 perkataan yang selalu saya sebut.
- Eeee
- Grrr
- OH My God
- Sewel
-Da
- Macam betul
- wehhh
- Blah la kau
- Huhu
- rileks sudah

10 perkara yang amat bernilai.
- my precious family
- siblingssss
♥♥♥♥
- harga diri, maruah diri.
- ASAASFASA  <3,, keh3x.
- http://dyana-lilo.blogspot.com ;)
- girl friends & boy friends
- duit
- Kecerdikan,Kepandaian
- Novel,camera,phone
- that memories

10 pertama kali dalam hidup saya.
- pertama kali tengok wayang sorang diri
- pertama kali order Mcd sendiri
- pertama kali  saya buat Tag yg banyak 10 perkara
-Pertama kali saya tgk Lagenda Budak Setan
- pertama kali
saya buat blog
-Pertama kali saya rasa diri ini ada juga gunanya
-Pertama kali saya baca Novel Versus
-Pertama kali saya tak tau dah nk jawab ape
-Pertama kali saya nak cakap Bye

Nak tag siapa eh?

sorry !Saya tak nak tag sape-sape.Kejam?Do i care?




2 KOMENGG:

ツhʋƨиα ツ said...

ahahha tahan kencing ?
auwww comel gila

LALALALA ;p

diyana said...

usna:mane ade comel lah

 
DIYANAasri2011
EDITED BY DIYANA