Don't

Hye ! Di sini aku nak list kan ciri blogblog yang aku tak berapa nak minat ok !Blog je bukan owner dia.Ulang taipan,hanya blog sahaja itupun kurang berkenanlah bukan tahap benci kau pergi mampus macamtu ok

1.Ade Alert Message
-Okey,tak berkenan langsung ok,tak semua orang internet laju dan aku termasuk salah satunya.Kadang-kadang alert mesage tu yang membuatkan komp.stuck okey.So kalau korang nak menunjukkan yang korang tu mesra alam pun,buatlah dengan cara lain okey,tak payah orang datang je tiba-tiba muncul satu alert box okey.

2.Music Player
-Tak kisah lah kalau korang nak letak music autoplay pon.Lalala tapi jangan lah letak music music yang heavy.Contoh you rock you rock dengan cara rapping okey.Nak pon buatlah you rock versi jazz.Agaga.Kalau tak nak jgak buatlah yang boleh stop or pause.Cuba bayangkan kalau yang mendengarnya kuat melatah lepastu melatah keluar perkataan mencarut bagai.tak ke dia dapat dosa free.Lagi haru dia terus tekan alt+f4 .Sapa yang rugi.Nak buat boleh ,ikotlah macam muzik blog ai,mendamaikan ajer*PERASAN

3.Orang buat tutorial,dia pun nak buat tapi
-Memang lah disabled-right click (DRC)tu bagus untuk memprotect entri korang.Tapi kalau ko nak buat tuto tapi masih still gunakan  DRC for what.Ohh !Maybe boleh gunakan ctrl+c tapi bukan semua orang dah expert yang boleh tau cara copy selain right click ok.Lgi-lagi new bloggie okey,dia tekan je DRC tu keluarlah ayat *%$#@*,Grr,tak ke terbantut niat murnisucimulia dia nak edit blog kalau macam tu.

4.Too Colourful
-Satu entri tu mahu penuh dengan kaler-kaler pelangi.bukan kaler pelangi,macam2 kaler ade.Huishh!Sakit mata okey.Lagi-lagi kaler font dia tak nampak sebab sama kaler dgn background.Oh My Gucci ,Bila nak habis baca macamtu

5.Word Verification
-Aku benci oo,nak suruh orang komen-komen entri tapi pergi letak word verification,Word verification tu membazirkan masa ok,Masa tu kan EMAS.*wink-wink.Agagak.So buanglah ye Word Verification

Aku rasa cukup 5 sahaja lah !Tengok kt sidebar aku dah ada kotak khas supaya tak semak okey !Happy Blogging !Aku bukan benci ok tapi kurang berkenan*statement

3 KOMENGG:

zither said...

okay I AGREE yang pasal lagu, word verification, alert message, disable right-click n oh! alamak i agree with all things listed.

sangat annoying lah lagi-lagi ai ni mesra popup tapi ada plak makhluk embed below post + captcha. memg @#$% lah. haihh

AkuPenulis said...

haha..
tak suka sangat yang alert message tu..
sbb message tu cam tak penting sangat je..
hehe..

eh, btw, ade word verification jugak la kat sini..

hurmmm

diyana said...

Zither;Tu lah pasal

Aku Penulis;eeh,Sorry,skarang dah x de

 
DIYANAasri2011
EDITED BY DIYANA