Falling For You

Hye !Entri kali ni aku nak share share sikit blog yang buat aku tangkap cintun dengan blog mereka !Addicted gila sama mereka-mereka ini

First at all .Mestilah my dearest friend.Alolo

http://worststoryever.blogspot.com
http://gosipwithmenow.blogspot.com
http://superduperhasya.blogspot.com
http://nami-amestris.blogspot.com
http://nanakal.blogspot.com
http://sukasukinsj.blogspot.com

blog-blog mereka wajib okey !Sape lagi yang nak sokong blog mereka kalau bukan ai .tak lupa jugak kepada adik-adik juniour yang kecikkecik cili api ok sbb blog mereka mmg kawai gile.Gile pon tak sekawai mereka.Heart you okey

Ok ini plak blog-blog yang mmg superb hebat !Follower pon hebathebat !Rugi oo kalau tak follow blog mereka yang superb superb tu

http://cikepal06.blogspot.com
www.liyanaa.com
www.intanurulfateha.com
www.raracandyfloss.com
http://lollylurveff.blogspot.com/
http://inibelogsaya.blogspot.com
www.sweetaina.com
http://cucuratap.blogspot.com
http://syuesahaja.blogspot.com
http://najiaaa.blogspot.com
http://seliparbuatan malaysia.blogspot.com

blog mereka memang superb gila !sukasangat ! Semua entry wajib baca .

 ----------------------------------------------------------------------------------------

okey dah habis memPROMOSI kan blogblog mereka ,Aku harini nak share-share link tutorial sebab ramai yang tanya macammana nak buat tu ,ni

First;
Nampak tak button facebook,myspace,twitter yang kat tepi tu korang boleh buat tu di sini klik .

Second;
Yang autoplay youtube tu buat di sini klik

Third;
Okey header,banner,slideshow tu semua aku buat kat photoscape .Tak da photoscape boleh download di sini klik

Forth;
Macammana buat blog ni.agaga !

background;cherrybam
music;youtube
thanx for them 
Fifth;
Kalau korang nak tajuk sidebar korang ada kotak khas letak ni
border: 1.5px solid#000000
letak code di atas di bawah .sidebar h2;
p/s;Guna kan ctrl+f  untuk memudahlan pencarian

Oh ya kalau k tau apa-apa lagi bolehla tanya .Kalau aku tau,aku beritahu okey !Selamat mencuba
credit tutorial

3 KOMENGG:

syahira ariff said...

thanx for sharing sayang
suka tutorial photoscape tu
=]

syue said...

tak superb pun lah my blog.

neway, thanks bg tuto first tu. sukaa :)

diyana said...

syahira ariff;Welcome Kakak,cepatlah download

Syue;Blog Syue superb ok.Welcome

 
DIYANAasri2011
EDITED BY DIYANA