Kamu !

Tadi tusyen best wok !Tusyen BM ,Tibe-tiba plk Cikgu Aliza muncul !BM rawk !Tadi tiba-tiba satu kelas dah tau yang ayuni suka abang handsome yang pakai baju hitam*cikgu yang gelarkan dia dgn nama tu .Tapi Ayuni selamba je ,Pftt !Kalau aku ,sure dah balik dah !Segan ooo,Ye la ayuni kan WEIRD gila .Ade ke patut masa cikgu panggil budak tu abang handome ,dia boleh gelak gelak ,orang yg dengar pon mesti syak .Tu ar cikgu cakap tu !Kalau dah suka tu cover - cover sudah .Masa datang tadi kan ,Aku nak naik ,tiba-tiba kan si dia nak turun ,Lepastu kan duadua gedik nak mengalah ke tepi ke tepi .Last-last bila duadua nak ke tepi,duadua pergi ke tempat sama .OH my LV ,Tak ke menunjukkan bahawa si dia itu Daring dan aku pula perempuan melayu terakhir !Gedik je !Huhu ,last2 aku ke kanan dia ke kiri kawan dia ke tengah !Oww ! So sweet ,tapi kan kenapa aku rasa menyampah je !Hati dah berubah ke ?

p/s;Cikgu Aliza panggil budak tu abang handsome ! Handsome sangat ker? HAHA ..

2 KOMENGG:

syue said...

haa. baru nak tnye, hensem sgt ke? ;))
tapi kn, betul laa.. masa skola dulu2 kn, klu tersuka kat laki kn, mst tergelak klu org sebut nama dia. kan dh kantoikn diri tu, sengal je. hahaha

Anonymous said...

syue:Tu lah ,biasa ar tu .Budak tu mmg mcm tu

 
DIYANAasri2011
EDITED BY DIYANA