Benci oo dengan budak budak yang batak nak buat FUCK ! Please lah ~

Kau tau kan apa maksud aku,Aku benci okey tengok kebanyakan orang sekarang terutama budak - budak yg sebaya dengan aku .Perghh ! perkataan FUCK tu dah macam jadi BFF's dorang dah.Buat salah sikit,terkena sikit,mula lah keluar Fuck tu .OMG ! macam bangga je oo bila sebut FUCK ,Macam dah kira hebat jer,dia fikir orang suka lah tu,orang pandang MALU ok dgn orang yg suka mencarut-carut ni okey .Macam ada sorang kawan lelaki itu,sikit-skikit FUCK,dlm komen kalau tak puas hati mulalah men FUCK kan orang.Dude,kau baru belajar perkataan FUCK ke hah,itu sbb lah asyik 24|7 nk menFUCKkan orang jer.Tak da ke rasa segan mencarut malah bangga .Konon tu bangga lah tu dalam bahasa inggeris,ye lah selama ini pakai bodoh,babi,bangang jer kan,so bila tukar FUCK tu dah rasa hebat sangat lah.Tapi sebelum tu,aku nak tanya lah kepada korang yang suka sangat berFUCK-fuck ni kau tahu ke apa sebenarnya FUCK tu,ke main sebut sbb ikot orang sebut.Malu je la wei ! =P .Tak yah lah wei nak meng FUCK-FUCK ni ! Loser kau tau tak !See kan aku dah emo ! lalala ~
sabtu,ahad kem kepimpinan pengawas,grr,x suka sebab
  • aku tak suka
  • bukan pengawas je turut serta tapi PRS dan PPS juga turut menyibuk
  • Sesi pagi ada sekali
  • Sebab ada lelaki[benci ooo sbb nanti mata aku gatal melilau.HAHA]
  • Sebab tak boleh bawak mp3.[mesti boring gila]
so aku harap sakit aku sembuh supaya tak seksa kan diri aku ,balik dari sana harap tak demam.Bye,Assalamualaikum
 p/s;best pula jadi agensi penyatu jodoh *tapi tak kesampaian.T__T


1 KOMENGG:

syue said...

dia igt FUCK tu Fokus Untuk Capai Kejayaan kot. hehee. takk, gurau je ;D tapi btol apa, bdk zmn skrg ni suka sgt ckp fuck. apa yg bangga sgt pn tk tau dgn fuck tuu. mcm dh bagus sgt je nk fuck org lain~

 
DIYANAasri2011
EDITED BY DIYANA