Fever

Tajuk fever,ini demam betul-betul ok,bukan demam bola,Dan bukan demam Justin bibir bieber yang aku dah gilagila kan lagu never say never tu .FYI ! aku dah dgr lagu 10 kali untuk hari ni jer .Aku minat lagu je ,orang dia aku kurang minat .Statement aku mmg nak kena sumbat kasut je dgn JB fans . Aku memang betul-betul otw nak demam ni .Sekarang ni hidung aku dah penuh je dgn mucus-mucus meleleh.HAHA. Tak tau mucus buka buku sains form 2 .Suara pon dah sengau-sengau dah .

Mama tak kasi datang sekolah but still datang sbb prefer ke sekolah drpd duduk rumah aku mati kutu tak tau nk buat apa-apa .FYI,hari ni jer aku beli 4 paket tisu .Kt kelas tadi,hidung asyik tutup dgn tisu je .Grr,nasib baik lah hidung aku tak pecah . Tau tak kenapa aku makin nazak selsema ,ini secret tw,jgn btau parents aku,nti dia kurangkan duit belanja aku kang,HAHA,mana tak nya aku selsema pon still beli ice blended,mana tak lagi nazaknya,BTW,happy belated birthday to my mother,i love you mamamama <3 .My mom is my BFF !!! Kita sama BRUTAL kan mama .Best gile oo,student dia buat suprise untuk dia but dia puasa .Memandangkan panadol dah jadi BFF aku sekarang,besok tak boleh puasa lah ,Bye.Salam
p/s;doakan aku sihat tw .

1 KOMENGG:

Anonymous said...

http://www.archive.org/details/BuyTylenolNoPrescription_630

 
DIYANAasri2011
EDITED BY DIYANA