Mine;Super Power ~

What's up blogger.Sumpah!penat gila harini,Jalan dekat Jalan TAR,Serious,hari ni aku rasa aku terror sangat.Selama ni tak pernah nak larat habiskan satu Jalan TAR,harini aphal semangat berkobar-kobar entah,boleh pula habiskan satu Jalan TAR dengan mama,Dah lah puasa,Setahu aku tak de lah pulak aku minum kacip fatimah sahur tadi ,tongkat ali lagi lah tak.Aku dengan Mama je jalan-jalan,adik and ayah aku duduk je kat satu kedai sebab tak larat nak ikut kitorang.Haha,abah!silalah terima kenyataan yang anakmu dan isterimu itu amat lah HEBAT .Teheee.Oh,aku macam tak faham aphal susah benar nak cari tudung bawal sekarang ni,pergi satu kedai,shawl,tudung syria je belambak.Kesian ok tudung bawal telah diANAK TIRIKAN.Tak ke kesian dekat orang yang tetap setia kat tudung bawal macam aku ni.[setialah sgt].

p/s;i happy today =D

6 KOMENGG:

Mr Noble said...

org pompuan kalau kat Jalan TAR.. bukan main hebat lagi. haha! :p

syahira ariff said...

msti cri pakaian raya kan?
tudung bawal ttp terbaik dan cntik

Hamzah Ian said...

haha... dah lame tak pegi.. jem situ owh..

syahira ariff said...

lucu la nama blog akak nie
=]

Hamzah Ian said...

lucu pe syahira

Nudi said...

Mr Noble;itu dah semestinya.Tehee

syahira ariff;ya..Semstinya

Hamzah Lan;Biasa lah tu .Kalau tak jem,tak sah .

syahira ariff;Haha,budak hidung BESAR !

Hamzah Lan;=D

 
DIYANAasri2011
EDITED BY DIYANA