Masa memang pantas !

Dee-y

Hari ni dah hari ke-8 puasa.Oh memang cepat gila kot masa berlalu,sekolah aku sekarang ni budak Form 3 Trial PMR.Budak SPM pula tengah tidur,makan,mandi segala bagai dengan buku.Oh,for sure lah raya ni cousin - cousin rapat aku buat aku tak wujud.Semua lebih pentingkan buku dari aku.Tengok je lah okey.Biasa lah tu,PMR,SPM wei,hala tuju hidup tu,.hancur SPM,hancur ar kerja yang best-best yang duduk dalam aircond 24|7 yang selamai ini aku anagn-angan kan tu.

Oh Tahun depan PMR,Seingat aku baru je macam semalam aku dengan Effa buat drama sebabak kat tiang lepas dapat result UPSR,baru je macam semalam aku dengan 3 pips tu rehat makan nasi kuning mak cik kantin yang best tu,rasa macam semalam je cikgu gelarkan aku dengan Effa ni belangkas.Ingat lagi masa tahun lepas jejak kaki ke sekolah menengah and tahun ni bajet jadi senior petang  And tahun depan dah nak PMR,dah nak jadi junior balik.Dah nak lalui periksa yang nak bagi aku dapat course apa.Dah habis zama bersuka ria,kanak-kanak ribena,lagi bagi contoh cepat ,tak lupa juga dah habis masa berhoney moon sambung masa honeymoon lain dekad je lah jawabnya !

BFF

Tahun depan dah tak da dah nak ukur sekolah dah,dah tak da suka hati aku nak buat sekolah tu macam sekolah hak milik aku dah.Dah tak da dah nak buat bilik guru tu macam bilik aku dah.Sukahati keluar,masuk sebab nak aircond.Dah tak da lagi dah aku dgn Tyqa sehari 2 kali wajib ke tandas,[Ni mungkin akan berkekalan] HAHA.banyak lagi oo kenangan dengan kawan - kawan yang memang otak sama masuk air macam aku jer . Tapi InsyaALLAH,WB sentiasa akan otak ngekngok macam form 1 and form 2 juga.HUHU,tapi kena lah cover - cover sikit uu,kalau tak, tak sempat ambil PMR dah kena cakap Bye,Bye Sekolah Terchenta.Tehee.Aku tak da lah jahat mana la,biasalah budak sekolah kan.Tak da lah aku pernah kena date dgn HEM,pengetua,penyelia petang.Jahat - jahat aku still jahat tahap suku jer.

p/s;sekolah memang super best !

9 KOMENGG:

Mr Noble said...

giler la airkon 24/7.. tak kluar bangunan.. takde life tu :p

NAJ HEBAT said...

aku lagi jahat,

dah masuk u gini..

wa rindu zaman dulu..

wa mude lagik..

la~la~la

Nudi said...

Mr Noble;Hehe,act,tak nak pon.acah jer,tak rela oo,kerja dalam aircond .Tak minat.Saja jer.Erghh!sah sah lah dah macam benda dah badan kalau asyik dgn aircond je.Grrr.

Naj:HAHA,dkt U still boleh jahat what.sekolah mmg best

IntanBerlian said...

ouh adik baru nak PMR ke.. wahh mude belianye kamu.hehe

syahira ariff said...

cpt sungguh masa berlalu
nakal kamu yer
amboiiiiii
hehehe

intanurulfateha said...

alala comelnye
bljr rajin3 tau ^^

ツhʋƨиα ツ said...

apepun , sekolah memang bestttt ever !

HAHA , walopun kkdg rasa malas , rasa nak berenti nak kawin sume tu ade
LALALAL

:p so , jgn skali sia sia kan
weee~ ^__^

Nudi said...

intanurulfateha;HEHE,thanx sys !

Nudi said...

usna;Faham cikgu ! Awak pon sama tw !

 
DIYANAasri2011
EDITED BY DIYANA