pelajar kerjanya belajar

photography Pictures, Images and Photos
oh aku tahu itu,pelajar hanya untuk belajar.Oh itu maksudnya pelajar tak boleh buat kerja lain selain belajar.Tapi belajar-belajar result tak da lah superb mana pon.Tehee.Haha.ok lah stop membebel.OH,oh,setahu aku kan dah lama aku tak buat entri pasal aku.Tadi penat gila,macam kaki,tangan,mulut semua nak tercabut,saya tipu.

Tadi kat sekolah ada penilaian Koko secara mengejut.Aku memang tak tahu aphal sekolah aku tu suka sangat buat sesuatu benda secara suprise.Bukannya nak beritahu murid untuk buat persediaan ke apa,ni tak tiba-tiba announcement suruh berkumpul ada penilaian,kalau lah exam cikgu buat macamtu jugak,memang semua aku cekik-cekik cikgu.cikgu,kalau nak buat suprise pon agak-agak lah,buat lah suprise ada party ke,semua dapat duit ke.

Memang penat tadi sebab aku jadi AJK kena handle budak,kena jaga kaunter,kena hantar kertas,kena tolong cikgu.Uh memang buzy,budak-budak pula tak faham bahasa,nak kena terpekik terlolong baru nak faham bahasa.sakit je hati.Nasib baik handle budak kelas atas,kalau kelas last,ada aku kena pijak dengan dorang.TIPU.

Tak pernah-pernah jadi orang yang last keluar pagar sekolah nak balik selalunya mak guard blom buka pagar aku dah tercongok.Ni aku yang last sekali.Nasib baik ada tyqa teman,kalau tak balik lah aku sorang-sorang sambil menangis.[nak gempak jer]

p/s;esok aku resigned !


3 KOMENGG:

Mr Noble said...

apsal pelajar lak last skali kluar skolah? cikgu cabut awal eh?

syahira ariff said...

sian kat sis
msti penat kan lyn budak2
berehat la dulu
=]

IntanBerlian said...

huhu.. cikgu ke ni?

 
DIYANAasri2011
EDITED BY DIYANA