Hye 28 september

Lilypie Kids Birthday tickers
Hey hey Nur Diyana .Selamat hari lahir,wujud,jadi di dunia ini.Tahniah kepada diri sendiri !Bersyukur ke hadrat Illahi sebab bagi diri ni untuk duduk di muka bumi ini.bagi peluang untuk hidup lagi.Syukur syukur Ya Allah !Kepada mama abah yang terbaek terima kasih kerana telah menjaga,mendidik,segala macam benda lah yang dibuatkan sampai diri ni dah jadi sihat macam ni.Kalau tak bahagia,tak kan boleh gemuk membesar memboncit macam sekarang ni .Kepada kawan-kawan,terima kasih kerana suka gila melayan,walaupun kadang-kadang aku ni punya emosi bukan boleh kira.Kepada adik yang selalu kena marah ,sorry !

Photobucket
kecik - kecik sampai dah jadi besar ! kecik kecik bestbestbest.remaja bestbest.dewasa tak best tapi mengada-mangada nak besar.=P

Sapa birthday harini,happy birthday awak-awak semua,happy birthday juga buat kakak kembar birthday saya Hillary Duff !

Photobucket
wish aku supaya semua benda yang aku buat diberkati oleh Allah,semua orang.Kalau tak dapat berkat,macam mana nak berjaya kan.Semoga sentiasa bahagia bersama keluarga,kawan.Dapat result yang gempak-gempak tapi malas gila nak sentuh buku[boleh pulak].Semoga dimurahkan rezeki !! Peace no WAR !
 p/s:Gambar sumpah macam budak baru nak up.Gambar tu je paling latest.Haha!Motif loser entah lah pehal.

7 KOMENGG:

Ery Farieha said...

happy besday :)

ana said...

hepi besday...sweet 14.

Mr Noble said...

wau! hillary duff!! :D

Mr Noble said...

happy birthday to u too! :D

ciK LyndaWawa igUana said...

eh..eh..selamat hari raya...
eh..
selamat hari jadi systa...=)

ツhʋƨиα ツ said...

happy fourteen !!

:) dah besar dah budak ni
HAHA :p

miss lolly a.k.a luvfareda said...

bufdaaaaaaaaaaaaaaaaaay dear :)

 
DIYANAasri2011
EDITED BY DIYANA