Cameron je kot !

Bapak tak beragak tajuk . Bajet DEMAND JE minah ni .HAHA.Pang sekali kang .Bersyukur sikit Malaysia ada tempat-tempat best,tak payah nak pergi OBERSIE kalau nak cuaca sejuk .Kau naik cameron,genting,gunung kinabalu dah sejuk.Tapi kan kalau takmampu freezer ada kau masuk je lah.kau tengok aku dah melalut apa benda tah ni nak cerita pasal cameron je.

So far so good lah LAWATAN SAMBIL BELAJAR PAKAI BAJU SUKAN SEKOLAH 24|7 ni .Tak ke merasa bangga bawa nama sekolah sampai ke cameron highland.memang keredhaan dalam keterpaksaan.\ betul.T__T

 

Boleh cakap sikt tak ni bunga apa,bunga raya ke bouganivella .aku ni buta sikit bab-bab bunga ni.



aku tak faham apa motif aku pergi tepek gambar ni kat sini.
so caption nya tak da DONG ! maaf DONG

aku tak sangka orang utan lagi comelcutecantikcunmelecun dari aku
welcome welcome ! arigato-arigato ! haik haik sambil tunduk paras lutut~
tanpa sejarah siapalah kita,! Hargailah sejarah ! sejarah wajib lulus SPM 2013 tau
Aiskrim strowwwberrri 3 ringgit,sedapppp

gambar ini merujuk kepada strawberri ye bukan kepada BUDAK HIDUNG BESAR tu
harap maklum


aiskrim lagi !


kantoiyo seluar koyak ! aiyok tatayok mak balik masak sayur
best gila buat drama hindustan kat sini,malangnya hero tak da.kalau nak datang Hritik Rosyan je yang aku RELAAA!!

HIJAU DAUN


Dekat beranda apartment . Sejuk gila lah wei ,siap hujan lagi ,mana tak aku dah macam orang dekat igloo sana je tah.


T O I L E T
wow wow sopan gila duduk ! gadis melayu ke -4 ek
BTW,KAK Rina Salleh ,tahniahhh !
you deserve it


First time jumpa pokok konifer,tu ar pasal bertiup-tiup segala bagai tu




ingat tak banyak punya bangga ke pergi cameron highland naik bas sekolah


Pak cik JAGA terbaek !


kawan - kawan yang menceriakan hidup di sana 


rama-rama tu macam fake gila kan ! muka macam rama-rama tu boleh bertukar jadi mammoth je kan
ratu auta betul !

Best apa pergi cameron.pagi-pagi bila bercakap mulut keluar asap.asap(?)kau faham-faham dah lah,aku tak tau nak gelarkan apa.pagi-pagi bibir ,tapak tangan semua putih pucat gila .baru pergi cameron dah macam tu cuba kau bayangkan pergi OVERSEA macam mana ? Dah macam tepung gomak dah kot muka aku

akhir kata,cuti-cuti MALAYSIA

SEKIAN TERIMA KASIH

3 KOMENGG:

Un Phat Lee said...

tetiba gua rase lapar.grr

melle. said...

oh, haha bestnya, dahlama tak pergi cameron

Diyanarghhh said...

@Un Phat Lee

pergi lah dapur ambik makanan


@melle

bolehlah,biasa rombongan budak sekolah.HAHA

 
DIYANAasri2011
EDITED BY DIYANA