bukan tak nak bersyukur

Haishh ! Tajuk dah nampak macam nak merungut.hehe.bijak memang bijak,berkat tengok clever lah ni ye adiik-adik pak cik mak cik nenek atuk kakak abang.HAHA,Tiap-tiap minggu pukul 11 tengok clever barulah otak blur yang tak tau berjalan lebih sikit kita basah daripada berlari pon kita dapat tau.Aku cakap aku,kau terasa kita geng lah kawan ! Aku tak faham bila pula aku jadi duta TV -IQ ni.tak memasal mempromot ni.Akhir kata,bijak memang bijak.

Kembali kepada tajuk asal .Serious aku kata hidup aku macam benda tah lepas exam ni lagi-lagi sekarang ni time cuti sekolah.Kalau sekolah hidup aku tak da lah bangang macam sekarang ni .hidup dah macam benda dah .bosan mak aih .Nak tengok TV,aku tak faham aphal cerita kat TV sekarang semuanya macam benda je.Menambahkan sakit kepala je.Bukan merelease kan tension.Fine dah tak da cerita macam best satu benda tu satu hal,bila aku bukak internet nak online pula semua nya server not connect,tak connect tak kenek tak kenek.aku tengok statistik nya pula dah macam Taburan Hujan kat Malaysia dah dia punya statisic .Benda tah !

Aku nak pergi jalan.Benda nak naik apa.Lagi satu nak pergi mana,dalah aku duduk kat hulu.HAHA hekhek.tak kan harini pergi airport,besok gi LCCT,lusa,gi air-asia tempat remy ishak ngan scha tu berlakon awan dania.Esok-esoknya pergi Formula ONE.apa kejadah buat kat situ.Dah macam orang gila jer.

MEREMPIT,kah kah lagi lah tu bukan aku,bawa motor pon aku tak reti,kau nak aku merempit naik basikal adik aku.Ikut jantan merempit,kat sini kawan perempuan pon sorang pon aku tak kenal apakah lagi lah budak laki.lagi satu nak aku kena pancung dengan mak aku ke

Keluar petang,kan aku kata aku tak da kawan perempuan.kawan-kawan semua kat rumah dulu belambak lah.kalau dah tak da kawan perempuan macam mana nak aku main batu seremban petang-petang.bergosip pasal cik meymey dengan kak pasha ! HA-HA.Anyam ketupat sambil makan kerepekk tengok sinetron Cinta dan Anugerah abang asyraf sinclair dari malaysia berlakon tu !aku bangga ada juga artis malaysia menembusi pasaran antarabangsa, TAK KAN TAK SIKIT PUNYA BANGGA KAN ~lalala

Novel !  Perasaan aku dah tak macam dulu lah kat benda-benda yang aku minat etc novel,drama,sinetron.sekarang ni paling malas gila tengok drama.dulu hantu sekarang baby hantu .oh tak,lagi sit perasaan itu,ok janin hantu ! Perasaan dah kecikbesarkecikbesar je bila nak tengok drama.Novel pon sama,maybe sebab novel yang best-best semua dah baca so yang tak best je yang tinggal sekarang ni.[besttakbest,kau fahamfaham sendiri dah lah yer]

nampak sangat aku tak da sosial life kan ! haha.Aku tak da sosial life kat sini je.Aku hang-out apa dengan kawan-kawan aku.Aku ada apa ushar-ushar !TETTTT

yeah.manusia memang tak bersyukur.dulu sebelum exam,tiap-tiap hari tak sabar nak habis exam.bila dah exam pula kehidupan boring gila entah apaapa entah aku pun tak faham.aku cakap aku kalau kau pun sama,yeah kita geng lagi.AGAIN !

kau nak suruh aku jadi babysitter untuk anak korang pon aku rela lah wei,ke sedekah kan aku cd hindustan,korea banyak-banyak sangat lah dihargai.kita contact-contact lah

p/s;harga boleh dirunding [erk.tiba-tiba]ni pasal baby sitter tadi tu lah

2 KOMENGG:

melle. said...

donlod je weh. haha

Diyanarghhh said...

@melle

internet lambat gila nak download.haha,buat tension je kak

 
DIYANAasri2011
EDITED BY DIYANA