Teori yang tak berapa nak teori

Dulu kan dulu kan ,aku hantu myspace*sigh* haha betullah time myspace dulu famous sampai si Tom tu pon pening nak buat macam mana tah .Semua orang masa tu bajet dengan myspace je lah kan.kalau kau cerita pasal Friendster tengah-tengah orang kemaruk myspace tu memang kau saja cari pasal lah .Dulu myspace best,sebab tak da FB masa tu tak femes sengat kan .

Dulu tiap-tiap hari bukak mysace sbb macam teruja gila lawan dengan kawan sapa yang ada comment,friend request yang banyak.BAJET KAU HOT JE LAH WEI,HAHA.itu dulu.Aku ni pulak memang jenis tak suka gila add orang lah baik dekat myspace or FB sebab  .........



aku rasa macam aku ni tak tau malu je add orang tu.lagi-lagi lelaki.kautengokbongokketakakupunyaTEORI ni!Walaupun lelaki tu classmate aku darjah 1 ke,apa ke kawan tadika masa kecik-kecik dulu.kalau orang lain sikit punya bangga bila jumpa kawan sama-sama hingus meleleh kecik-kecik dulu and terus teruja tekan add a friend.aku pula sanggup tak add biarkan je sampai dia add aku asalkan maruah terjaga.Erk,haha.

Aku pon tak tau kenapa aku bukan main malu pula dalam dunia maya ni .lalalala.WEK WEK=P.Sedangkan dalam dunia betul tak tau malu langsung ! Muehehehe. Ye ar aku fikir bila aku add orang tu aku ni macam MELUKUT TEPI GANTANG PULA TU. [kau tengok dah masok lagi aisyah pulak dah]Aku pon tak faham apa kejadah kah teori yang aku buat tu.Aku pon tak kisah bila tengok orang punya friend list beribu-ribu lebih sebab aku cakap alah bolehlah kau add orang.Kau tengok betapa pendengki nya aku.

p/s;kau buat entri ni nak cakap kau popular lah.blah lah kau!!aku buat entri ni sebab aku tak da kerja tau
p/s/s;happy deepavali  ,nak muruku sikit boleh tak

7 KOMENGG:

twinkle twinkle said...

sokong ,,skrg ramai da dlete mysp hehe

melle. said...

kau belum cerita TAGGED; medan flirting

cik EPAL said...

myspace semakin dilupakan

Diyanarghhh said...

@twinkle twinkle

Tu la pasal.tapi x delete MS wlupon tak bukak langsung lagi sebab sayang.Kenangan tu.Haha

@melle

haha.oh tagged,x de pon akaun tu.Buta IT lah.haha

@cik EPAL

Tau x per,nanti dah ada medium lagi femes dr FB,FB dilupakan pulak.*sigh

intanurulfateha said...

sis da brkurun x bkk myspace huhu

Cik Gallus Gallus said...

u are right about jage maruah.
same la cam saya susah benor nak add org.mesti tunggu org tu yg adde

Diyanarghhh said...

@intanurulfateha

haha sama lah kita sis.tapi x nak delete sbb sayang

@cik gallus gallus

yer,kita geng lah kakak

 
DIYANAasri2011
EDITED BY DIYANA