budak - budak memang begitu .

 AKU DATANG SEKOLAH UNTUK MAIN

Kalau aku anak murid kau buat statement macamni kau kecewa tak .Kecewa kan kecewa kan .Tapi masalahnya dah tu je yang aku dan kawan-kawan boleh buat bila datang sekolah.Habis tu nak buat apa.Buku teks pon dah siap-siap bertali nak pulang kat SPBT . Cikgu datang kelas bagi markah je.Terharu aku tengok result aku.HAHA

.Boring gila kot bila datang sekolah masa berjam-jam tu dihabiskan dengan merepek,cikgu,cikgu apa kata kita menelaah lagi segala macam hyperbola,metafora dalam novel pahlawan pasir salak tu.Tak puas hati betul lah saya dengan J.W.W Birch tu.Kau tengok manusia memang tak reti2 bersyukur,jam-jam ni baru aku menyesal nak belajar balik pasal hyperbola segala bagai tu sebab aku baru sedar benda tu best,selama ni aku main angguk angguk geleng geleng je.menyesal sambil ingat muka cikgu BM tu bila mengajar,angguk2 geleng2.Bila aku boring otak pon dah bengong

hye.nama saya Diyana.Saya datang sekolah untuk main .Ngeh ngeh ngeh .kalau awak berminat join lah sekali
Rindu budak gemok ini jugak.panggil dia budak gemok biar dia btol2 jadi gemok.AMIN

Bila aku dah boring,apa lagi buat komuniti mak bedah,mak kiah,mak joyah lah jawabnya.Ambik satu meja dok ramai.Tk da kejanya nak mengumpat orang.Dosa belambak tak yah ar nak lambaklamabaklambak kan nya sampai berlambak lambak . Kau joget lambak je lah macam ni.Tk da nya kutuk2 orang-orang.banyak ceritakan pasal hal semasa .Politik politik tak de .peserta gimnastik artistik sukan sea pon tak da yang ada cuma artis - artis sahaja .

rakan mengumpat ? NO NO NO

Banyak cerita pasal artis cerai sana,mengandung sana,kahwin sini.Cerita hindustan lagi.Kau ingat tak berilmu banyak aku dapat ilmu tak berfaedah nya ,aku baru tau yang

mamat ni


-
-
-

-
-
jari ada 11 .kau pon tak tau kan .bagus,kita geng ketinggalan zaman
kau tau ke ?
diyana,redha yang kau tu budak di bawah tempurung

 .sekian untuk harini .


kau rasa -rasa kan kalau syamsul yusof ni bawak watak syed aizril dalam novel andai itu takdirnya jadi tak !
kalau jadi aku nak hantar kat produser ni .

p/s;sakit otak je layan budak shycho FB

4 KOMENGG:

Jey Yusuff said...

sekolah tempat bermain dan belajar. bukan main saje. salan kenal dari jey yusuff. follow ur blog

melle. said...

YA ALLAH wei, aku masa sekolah rendah dah tahu jari hritik tu. har har har

fndrocka said...

Dulh lepas dah hantr buku teks..pergi sekolah main dam..mai kerem..borak2..pergi library..haaa best woo

sarahunny said...

bru rasa macam 'tak sume orang perfect' tp hritik mmg hensem kan? hehe rasa nak kawen je dgn dia.. pfft..

 
DIYANAasri2011
EDITED BY DIYANA