Mat Lampin [hantu ]

Pernah dengar mak lampir tak .Cerita hantu indon yang menyeramkan tu .menyeramkan tu yang tak tahan tu.Cerita tu dah lama dah.Masa aku first time dengar cerita ni masa umur aku aroud 5 tahun camtu


aku ingatkan mak lampir tu mat lampin.Fine,kepala otak aku dah terbayang macam benda kat atas ni je lah [buruk gila guna paint je ni]. Hantu pakai Lampin[pampers] jadinya MAT LAMPIN.Bapak teruja nak tengok,mat lampin,mat lampin

sekali keluar yang ni .OMG .Orang lain dah muka tak boleh blah dah and aku tanya
"hantu tu tak pakai pon lampin"

-
-
-
-
orang lain
GRRRRRR~

p/s;aku kalau boring aku merepek meraban.

1 KOMENGG:

melle. said...

hahahhaha lawak imaginasi kau

 
DIYANAasri2011
EDITED BY DIYANA