Aku punya suara rock.Hehe.

Hey hey hey.Pasal apa ek nak mulakan dulu.Pasal apa,pasal apa ? Ok kita start dulu dgn Assalamualaikum kawan-kawannnn.Nada kena panjang sbut kawannn tu macam teruja jumpa balik lepas 5 tahun berpisah.Dah cukup,Wooo,tahun depan dah tau dah apa kelas tanpa perlu bersusah payah datang sekolah kena terangkan kat mak guard pehal datang sekolah..Hebat hebat tak ? Ini dinamakan apa apa apa yer > Series aku lupa apa peribahasa dia,tapi pasal ada dapat2 nama lah tu.Macam tu lah.Sedih aku tgk aku ni x kuasai peribahasa lagi T__T

Tak da lah sebenarnya,ada lah sorang budak tu yang amat rajin (melampaui batas tahap rajin) yang sanggup datang sekolah lepastu siap ambik gambar kertas yang ada senarai nama tu.Kerajinan anda sgtlah dihargai.Tima Masih Masih.Terima kasih byk2.Tahun dpn dapat kelas 3 budi.Tgk2 nama classate tak da lah pelik sgt sbb semua tu geng2 sama sengal je.Kita gegarkan kelas 3 budi tau supaya jadi sgt BERBUDI seperti namanya.Guru kelas pulak cikgu math .Aku dah lah BLUR math ni.Cikgu tahun depan semua main lempar2 je.

Suara aku rock.Nama tak glemer dia BESAR.Suara besar.Tapi aku x nak,aku nak guna suara rock.Tapi x de lah serock gadis2 yang ada suara rock kat luar sana tu sbb aku dan mereka2 yang ada suara rock tu pon x pernah beradu suara dgn aku.(kau ingat kau rockstar,suara je rock).

Satu hari tu aku ngan ini budak tgh tunggu dua orang atok yang ambik aku dan dia .Time balik sekolah ,lepastu tiba2 ada dua orang abang X-Pax (btol ke aku eja ni) ni promot nak bagi nombor free,alaa,kempen SOX.target budak sekolah.Aku dngr je Free aku nak je wlupon tak da sgt pon kegunaan nombor baru tu pon.Budak tu pon nak jugak tapi tak bawa IC so tak boleh lah.Abang tu pon tanya lah aku ,so aku jawab lah.Sekali bila aku jawab,abang tu boleh pulak terkejut dengar suara aku lepastu dgn stylo je dia cakap dengan kawan dia depan aku 'Ulaamak,besarnya suara'.Finee.Aku ngan kawan aku tu dah pandang2 dah.Dia pulak nak gelak,Kau memang,tau ar suara kau "cute".Heheh =P

Aku call lah kawan aku guna nombor mak aku,kawan aku ni pulak banyak lah pulak songeh dia tanya aku sapa sapa.Besoknya kat sekolah,boleh pulak dia kata,"Wei kau ek semalam,aku ingat ada laki mana nak KACAU aku,Besar gila suara kau"

Muka aku sombong,mata pula nampak macam menjeling orang,suara pulak ganas.Mana orang tak label aku riak,takbur,sombong,belagak.Sebenarnya aku okey je.Tak percaya,kau beramah2 mesra lah dgn aku.Hehe

kau fikir kau hot macam Ella
Tapi aku suka bila aku demam ke bangun pagi ke sbb suara rock tu jadi semacam tau.Tak manja macam Ella langsung tapi gila menggeletes kau bila dengar.
kita sama rock kan.=P
p/s:orang yang geng dgn aku ,best tak ada suara rock >

1 KOMENGG:

Alynn Notnot said...

bukan suara je besar. hidung pun besar weh! hahaha

 
DIYANAasri2011
EDITED BY DIYANA