Malaysia hebatkan tadi ? Thanks Mas Markus !

Ini dia budak paling mengelabah sudah datang . Mana tak menggelabah orang lain sebok dok update pasal bola dia pon sibok jugak.Biasa ar trend.Haha.

Taip benda lain pon tak guna
Anugerah pelakon terbaik terhebat memang kau layak menang ! Series,wa cakap lu.Dude harlino tgk pon nak bertapa dgn kau tau.
 Makasih makasih.Gua sayang lu.Lain kali kita main LASER2 lagi tau.Apa yang dia buat tu okey apa.Rehat 5 minit .Tak nak main sbb kena laser laser.Kalau tak,tak danya pemain Malaysia hangin je kat dia smpi nak sepak2 je bola tu kena kat gol.Sebenarnya motif Malaysia main laju2 tu nak sepak je bola tu biar kena kat muka dia ni.Tak lah,mana aku tau.AKu rasa lah..5 minit punya pasal,3 gol.Lain kali mogok lah 30 minit.

Bola bila nak penalti je,jam2 tu lah dia buat macam2 supaya melambatkan masa.Dia tackle orang,dia yang jatuh.Okey,Hebat gila kau !

=D  = D

APA MOTIF BUAT SMILE SMILE =D senyum lagii
credit to Beautifulnara
Ni nak pesan ni.Dengar baik2.Cheh,over sudah aku ni.Tahniah tahniah . Jangan nti kat sana dah riak sudah so main pon main sepak sepak bola je nanti.Main buang2 je.Kat Indonesia nnti satu je kena buat.KEBAL KAN DIRI.Kalau tak Rajagobal main laser2 je lah dengan Encik Markus tu nanti sbb dah putih mata.

Ganyang ke tadi tu ?

p/s;sian gila dgn Shahrul Idlan dgn Kana tadi tu.Asyik tergolek je .Dah lah Shahrul tu baru kahwin > orang baru kahwin x boleh jatuh ke ? =)

8 KOMENGG:

Anisa Hang Tuah said...

waahh
muke sang markus ni tadi tension jee

tahniah malaysia

(:

psst keeper malaysia hensem ya

hehee

. sabrina . said...

mas markus mmg hebat , syg kau mas ! silauuuuu ! hahak !

Oong-ong said...

not good lah laser2 ni...
cz mencemarkan nama Malaysia je..
klw perlawanan antarabangsa pon xd yg main laser2 macam mlm td.penyokong Malaysia perlu professional klw nk pemain kite bermain scara pro gak..
pape pon Tahniah Malaysia smlm

najia . said...

Congratss Malaysia ;))

Marya Hana . said...

HAI ! 1st time jejak sini..
tergelak besar tgk "budak hidong besar". HAHA :D

~ yus ~ said...

yayayya.. patut malaysia dapat penalti.. pengadil saje nak gula2kan indon.. cet.. hahahha :D

janji kita menang! (^-^)V

Anonymous said...

curang aja bangga....mending kalah daripada menang tapi curang. bravo indonesia!!!!!
kalah menang garuda tetap di dadaku!!!

Izlyn Qistina said...

haha tahniah buat diyana blog kau sudah matang ma . kiranya kau ni famous lah kan sampai orang Indonesia pun baca :D

 
DIYANAasri2011
EDITED BY DIYANA