Menghabiskan masa bersama Filem Hantu Kak Limah Balik Rumah

Selepas bergian,ketagih sampai poyo buat entri pasal wayang semalam.Harini finally,aku pon buat lah aktiviti jejak kasih bersama panggung wayang petang tadi.Lama terpisah tu.Mungkin mama dengan abah dah tak tahan tengok aku 3 beradik mnggelupur je dok rumah so dia bawak lah anak 2 banyak cekadak dia ni mencari sedikit hiburan.=D

Lepas dah urus urusan tiket tengok jam ada 1 jam setengah lagi.Apa lagi mari kita berbowling .

gambar aku mana tah .
dia memang teruja lebih bukannya strike pon

Budak ni main suka2 dia je.Time aku dia jalan,time dia,dia jalan.memanglah mula2 aku suruh tapi aku nak main gak nak jugak melongkangkan bola.Dia pulak teruja lebih semua dia sapu.Fine,asal kau bahagia dah laj .Aku bowling jangan kata lah,bukan bakat aku lah.Bakat bowling masuk longkang bagi aku.Kalau bawak aku ,masuk bowling bagi aku main 1 set game je lah.Buat perhabis duit je bagi aku main.Kalau Alex Liew(betul ke aku eja ni) tengok aku main pon memang dia segan nak tengok lagi sekali.


Gila COOL diorang.Gabungan yang baik .Dua2 watak ni sengal lagi2 ada lagi sorang penari kebudayaan tu.
Ni pon lagi satu .banyak orang gelak sbb dia lah.

Kak Limah,Kak Limah.Cerita ni boleh layan okey.Just part Jiwang2 boring.Nasib baik sikit.Memang ar kalau perempuan tuu dah tak boleh dah nak cover2 dah,mesti gelak over jugak.Tak pe,panggung gelap kan.Harini isnin,panggung penuh tengok cerita ni.Pukul 4.30 tu.Semua pakat cuti ke harini nak tengok Kak Limah.Aku syorkan bawak lah orang yang kuat gelak tengok cerita ni.Memang happening habis `
p/s;sekolah tinggal 2 minggu lagi.menghabiskan sisa2 cuti sekolah dengan penuh bergaya lagi cooolll .

3 KOMENGG:

Amy Abdul Rahman said...

cerita nih memang bestt! lawak gilaaa :D

Alynn Notnot said...

hahaha. aku lom tgk lagi cerita ni. entah bila la ada rezki kan -.-"

Q E E said...

Fuyoo. Kau dah tgk dah? nak tgk jugak XD

 
DIYANAasri2011
EDITED BY DIYANA