Gian Wayang

Gian is Ketagih tapi tak nak guna ketagih macam ketagih dadah la pulak.Gian,ketagih tu sangap jugak maksud dia so sebenarnya tiga tiga ni maksud sama je .ketagih is gian is sangap . Dah2 lah tu,hancur perbendaharaan kata aku.Melalak cikgu BM tengok ni kang.

Oh pada yang tag  aku join kontes blog kemas tu,thanx banyak2 tapi aku tak join lah.blog tak kemas langsung and g,luck sapa yang masuk tu.And anon yang letak nama dia Lala kat shoutmix tu yang kata ' mana ada cite He's beautiful,ngarut je ko.HUH'.Oh tak da ke?aku dah selamat dah tengok 4 episod.Ada je aku tengok ke ko tengok pukul 8.30 pagi ?

Cuti sekolah ni aku dah macam bibik indonesia dah kalau siang.Serabai nya muka,jangan2 bibik indonesia tu lagi bersih suci murni dari aku.Gian Wayang ? Tak da lah sampai tahap gian , tak da lah sampai tahap tak tengok wayang menggelupur sawan .Kan boring,tak kan layan  sinetron  je kan.

Sekarang ni semua dok sibuk pasal kak limah je kan.Best ke Kak Limah ni ?

aku tengah bergelut ni siapakan essay nak hantar 9.00 pagi esok ! Bertuah Bertuah betul aku,besok pagi hantar harini buat

1 KOMENGG:

Ery Farieha said...

orang kata cerita ni memang jenis lawak2 bodoh je. ada org suka, ada org x. kalo cam ery, tak suka cerita ringan sangat ni. prefer tgk cerita yang boleh buat kita fikir. hehehe

 
DIYANAasri2011
EDITED BY DIYANA