Sinetron Bukan Diriku dan Drama He's beautiful

ENTRI NI BUAT : PEMINAT TEGAR DRAMA KOREA AND SINETRON

Berita baik buat pembosan tegar seperti aku sepanjang cuti sekolah ni.selepas entri luahan perasaan betapa sedihnya cuti sekolah,kini masanya untuk mengurangkan rasa kebosanan itu walaupun hanya 2 jam.Apa dia,apa dia ?

Bagi orang yang pokai macam aku sepanjang cuti sekolah ni,hiburan terbaik adalah menonton wayang,shopping,baca novel.Oh tak,itu semua fake,kan duit takda.=(.Apa lagi hiburan di rumah,bershuffle,lompat2 atas katil,main kawin-kawin sebab boring sangat kan,bila tengok Tv pulak,cerita semua boring gila.Untuk ibu-ibu bapak-bapak boleh lah tengok kan.

But-but itu dulu,sekarang ni ada cerita yang memerlukan anda 2 jam sehari untuk buat anda mengurangkan sedikit kebosanan tu.2 jam je ? ye 2 jam je,daripada 24/7 tak da cerita menarik langsung,

He's Beautiful .
Channel:708(8TV)
Masa Tayangan:8.30-9.30/ISNIN-JUMAAT
Tarikh Mula:14 Disember 2010
 Still tak terlambat lagi korang nak follow - up okey ! Cerita ni macam cerita Olivia yang Raffi Ahmad tu berlakon,tapi tak silap aku sinetron Oliviani tiru baklik lah taoi vrsi Indonesia.Aku tak tau ar betul ke salah.So,x yah fikir pon



Heroin dia superb comel.Kakak aku kan.Wakakaka.Runnnnnn !!!

Bukan Diriku
Masa tayangan:6.30 petang-7.30 petang/isnin-jumaat
Tarikh Mula:21 Disember
Kakak aku lagi berlakon.=P.So kepada peminat setia susah mati Cinta Kirana yang dah give-up tengok cinta kirana lama sgt tak habis jangan lupa tengok isnin ni,episode last tu.

So korang dah tau kan cerita apa kan best,apa lagi bolehlah time tu berebut remort control ok.Tapi kalau parents kau nak tgk bagi je lah,jgn lah nak main rebut2 jugak.Niat nak review tapi masa suntuk so ini je lah yang boleh.Selamat menonton and Bye

5 KOMENGG:

tia said...

siriyes da givap tgk cter tuh!
siyes ke isnin neh last ??

DeCrewz said...

Orang tua2 aka pakcik2 mahupun adik2 aku, kdg2 smpi leh nagis, geram, takut, suspen negok citer2 camnih.. Aku?? X tgk, cbuk...wahahaha..

enyheartsdiamond said...

byk sgt sinetron kat tv.. cinta kirana, cahaya, safa dan marwah etc,etc,etc :D

Un Phat Lee said...

gua tengah itu cerita playful kiss.(alamak kantoi) ehe

Oreo said...

@tia:betul kak,isnin ni last.sama ar givap betul

@Decrewz:Haha.Bagus

@eny:Aah,sinetron byk sgt

@Un Phat Lee:Gila besttttttttttttttt,

 
DIYANAasri2011
EDITED BY DIYANA