besok sekolah dan aku adalah salah satu pelajar sekolah ! Arghhh

Waaaaaa Besok sekolah . Perasaan aku teruja sebab nak jumpa kawan je.Mood yang tak betul tak nak sekolah bertambah haru lagi apabila tahun 2011 sesi persekolahan aku pagi.Oh sesi pagi tak cool macam sesi petang.Sesi petang peraturan tak da lah ketat sangat.Perhimpunan tak de lah lama .Naik kematu lah kaki aku berdiri besok !Kalau tahun ada periksa besar mulalah kata tak nak online segala bagai kan.Masalahnya patuh ke.Tak sampai 2 hari tak online,dah meroyan.Aku dah selalu dah camtu so tahun ni aku tak nak berazam camtu lagi. Nak online ke tak nak online ke,tengok je  lah nanti.Mungkin sabtu dan ahad aku ada lah kat blog ni.

Jadual aku mungkin sangat padat tahun ni.Mungkin lah.Pagi sekolah,balik sampai rumah pukul 2 or 3 camtu.4 petang hingga 5 .30 tusyen.Malam homework segala bagai lah kot sebelum cikgu start kan tusyen malam.Tak pe,tak pe,Budak sekolah kerjanya mmg camtu kan.Belajar and belajar.Buat result yg menggembirakan ibu bapa.Cari ilmu dan lepastu biar kejayaan cari aku.Hehhehheh . Aku tak cakap,cerita 3 idiots yang cakap.Cari ilmu dan kejayaan kejar kita.

Dah 10.30,so apa lagi tidur lah kan.Biasa first day mmg cenggitu,pukul 10 kena tidur kalau tak nnti mak kau yang susah oh.My social network,cheh,Selamat tinggal .Paling sedih nk tinggal Twitter ar wei,facebook rela je.Haha.Habis madu sepah dibuang.Dulu bkn main aku ngan FB. Kalau berminat bolehlah follow twitter ek.Sempat lagi.

So nak cakap sapa yang sekolah besok,selamat kembali ke sekolah dan selamat kembali ke pangkal jalan selepas pilih jalan yang salah sepanjang cuti sekolah ni.=D.

Doshh,bye blog.Gua sayang lu budak hidung besar .Jaga diri,take care,makan ubat,besarkan hidung,jangan buat problem nak loading.Jangan bagi orang buat onar kat kau Budak hidung Besar.Over punya ucapan aku kat blog,macam dia faham.Bye semua ~ Doakan aku berjaya je lah.

7 KOMENGG:

Anisa Hang Tuah said...

belajar rajin2
(:

ada mokhtar said...

selamat bersekolah dan selamat bangun pagi ye esok =)

miss lolly a.k.a luvfareda said...

Whuahaha. sygs, u baru pmr ? wow!

irahehe said...

hahahahaa.selamat kembali ke sekolah!

btw,citer 3 idiots tue the best ah.klakar habis!hahahaha..

sue. said...

waaa...azam die....semangat...sm0ga berjaya dear..

Alynn Notnot said...

selamat bersekolah! :)

optionshift3 said...

belajar rajin2...kita yang mencorakkan masa depan kita...selamat berjaya

 
DIYANAasri2011
EDITED BY DIYANA