Azam dan harapan 2011

Azam aku tak banyak pon ~
  1. Mau kumpul  segala jenis shawl
  2. Mau beli banyak2 segala macam drama korea sbb kalau aku nak download smpi bila2 pon tak dapat.Hey korang,kalau ada link boleh download drama korea bagi kat aku pleaseee.Bagi tau link kat komen.Tolong 
  3. Mau berat badan 47-52 kg sahaja.Pfttt !
Tiap2 tahun impian dan harapan aku satu je iaitu
Menjadi lebih baik dari tahun sebelumnya dari semua aspek !
Amboi ayat ! itu je lah harapan yang penting bagi aku .Yang lain tu biasa ar,nak jadi anak yang baik,kawan yang memahami,murid yang ikut peraturan sekolah.Menjadi umat yang soleh dan solehah.LOL.Macam korang jugak lah.Biasa ar tu semua azam2 tu.Yang penting pada tahun 2011 aku nak
Berjaya dalam PMR
Pada aku berjaya dalam PMR tu bukan straight 8 A.Kalau dapat 6 A ke atas pon dah cukup bersyukur,Itu maksud berjaya aku 6 A ke atas.Aku tak pandai macam korang.Tapi kalau dapat 8 A tu mmg Alhamdulillah lah.And aku nak kumpul sebulan RM50 khas untuk aku bergembira tak hengat lepas PMR !

p.s:yang ada link untuk download tu bagi aku tau kat komen

5 KOMENGG:

SayaAnonymous said...

goodluck SPM plak ye..

zahidah dihaz said...

semoga lulus dengan cemerlang dan semoga semua azam tercapai...

out: akak tengok je You're Beautiful sebab adik akak yang downloadkan...
rasanya dia download kat syok.org

Alynn Notnot said...

blaja rajin2 utk pmr nnt yea :)

insyaAllah boleh punye dpt 8A tu.

Oong-ong said...

selamat thun baru

Anonymous said...

GOOD LUCK PMR YEAAAA :D

-Khasya-

 
DIYANAasri2011
EDITED BY DIYANA