Selamat Tahun Baru .Nak sambut dengan sapa weh tahun ni ?

KAWAN ,MANUSIA,BLOGGER DAN KAMU KAMU KORANG KORANG

selamat menyambut tahun baru 2011
harap 2011 menjadi yang lebih baik dari 2010
entri pendek sudah,nak lebih feel baca entri panjang
sumpah korang memang teruja nak lempang aku sebab perasan ya ampun ibuk bapak punya anak bilang aku.Waaaaa,larikk,.

Sambut dengan keluarga sudah.Sebenarnya banyak aku nak cerita ni,pasal azam yang tiap tahun2 tukar baru tu.apa yang berlaku sepanjang tahun.Memang banyak.Tapi harini aku punya cerita tu semua hilang  dibawa harimau.RawRrreh tak tak,mood bola masih lekat dengan gam gajah tu lah pasal dibawa harimau tu.=D.Maaf.

Sebenarnya aku  ngantuk gila arghh tapi tak nak tidurr.Aku nak jugak tengok mercun tahun baru.*Lempang muka biar hilang ngantuk.*So,bila orang lain sebok buat entri pasal new year,aku pon nak jugakk !So pasal azam yang tiap2 tahun mesti tukar tapi tak sepenuhnya jadi tu lain entri la kau buat.So bye bye and selamat menyambut tahun baru =D

tekan sini jugak.Haha,link same je cam atas tu.,Masa ni mmg dah ketagih dgn Lee Min ho time tu,tak kan tahun ni aku nak buat wish dengan orang yang aku ketagih macam tahun lepas jugak.sape,sape.Muslim dengan AmirulHadi boleh tak.Hehehe.Gatal tak hengat !

p/s;seperti dikatakan mood bola masih ada.Biasa,saya budak kecik lagi baru nak naikT__T

7 KOMENGG:

Anisa Hang Tuah said...

sambut sorang2 d dalam bilik
(:

happy new year yaa

cik.shabah said...

have a sweet new year yah ;p

TheShida said...

happy new year! hv a great yr ahead!

Faiz said...

selamat tahun baru..=)

p/s: Terima Kasih kerana sudi memberi komen di blog saya..Sebagai balasan saya membuat kunjungan balas ini ke blog anda..=)

****KLIK ENTRI TERKINI DISINI****

. sabrina . said...

happy new year !

Azuan said...

selamat tahun baru..moga tahun baru nie lebih baik...

myfitri [dot] com said...

moga tahun 2011 lebih baik daripada tahun yang lalu!

 
DIYANAasri2011
EDITED BY DIYANA