bukan curang sikit-sikit dah ni

Assalamualaikumwarahmatullahiwabarakatuh.Amboi bukan main aku mukadimah cenggitu.Mentang2 lah dah satu minggu tak hupdatee.Seminggu ke,bukan hari selasa baru update ke.Haha,fake disitu,

Hye kakakabang semua dan juga adik - adik.Dh senang,yang baca blog ni.Isnin haritu dah sekolah. Wuuu, best jumpa  kawan je.Sekolah,not bad lah.Sekolah pagi,petang terbongkang penat gila wehh,pukul 4 pastu ada tusyen lak.So,tidur pon tak penuh dgn penghayatan lah.Baru nak tidur dengan feel yang lebih,alarm dah memekak.Aku tak guna Iphone so tak da masalah dgn alarm.*Nak jugak btau~

Minggu ni bertambah2 penat sbb abang sedara aku punya weeding lah pulak,3 hari 3 malam tu.nak berulang alik ke rumah dia.Hukalloh,25 KM je kot.kot lah.Tapi penat ape,acara malam,besoknya sekolah.Hari pertama sekolah,homework pon tak nak kalah cikgu bagi.First day,dah kena besoknya suruh buat presentation guna mahjong paper.Wulaweh mmg terbaik lah tak pernah2 aku camtu.Kedudukan kelas pon kat hujung dunia.classmete not bad lah.Kelas aku sekali tengok macam rumah pekerja PATI,rumah dorang lagi cantik kot.Hehe .Tapi semua cikgu the best !

MUKA KUCING MATI.Kucing pon x de masalahnya
dah lama tak capub muka.Terima lah muka kesedihan + tak bersalah .mulut itik ~

So,ini dia masa yang terluang baru dapat update blog lepas dah siap semua hombrekk (baca homework) bukit belacan tu.(bukit belacan je sbb hombrekk tu tak da lah banyak macam gunung everest pon)Aku ni auta je lebih.,
 
So blog,aku curang sama rata .Bukan aku curang dengan kau,dengan twitter aku beramas-ramas,dengan facebook,aku usap2 cium2 and dengan kau aku sepak terajang sambil lafaz talak .Takda maknanya.Aku sama  rata.Nak curang biar sama rata.Tak nak online kau,aku pon kena tak nak online madu-madu kau jugal.Nak beremesra pon sama rata.Tuhan benci orang tak adil ni.Hidup bermadu kena adil kan.Sekarang ni aku setia dengan buku je.(Masalahnya setia sangat ke).Dah2 ar kau merepek tu budakk ! Pergi mandi sekarang dah maghrib ~~!

p/s:dengar cite FB nak tutup .FB nak tutup
p/s/s:jam2 aku tak online lah,belamabak2 cite panas keluar.

3 KOMENGG:

cik.shabah said...

cute dia kat pic tu ;)

Arabella said...

marilah beralih ke friendster? hehe

Oreo said...

@cik.shabah

x cute pon lah

@arabella

erk >

 
DIYANAasri2011
EDITED BY DIYANA