Sepenggal sudah

Habis Exam.Arsenal  kalahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh !!!! Ukalloh lepastu mulalah penyokong kipas mati MU nak berlagak depan aku..Aku nangis karang .Kalau setakat jadi fan macam lalang tak yah nak belagak sangat , cuba nanti MU kalah mesti kau sokong pakistan pulak kan.

Oh sebelum tu tsunami and gempa bumi kat jepun tu sila lah #praysforjapan . Yang ni pasal rahsia dalam Alquran tak silap aku ,sila baca dekat sini .Tak payah lah nak buat lawak-lawak ultraman doraemon shincan time ni . Series,tak kelakar malah lagi annoying ! Cuba kalau kita di tempat dia lepastu orang buat main contoh kartun kita pasal upin ipin kau rasa time tu kau macam nak terbang tak dari sini pergi lempang orang yang buat lawak tu.So,hormat sikit ! We are malaysians so biar orang tengok hormat je.

Oyeh, memang kau tak kan nampak gambar dalam entri-entri aku.Kalau interent dah mengedik memang macamni.Kau tengok harini baru aku tergedik-gedik nak buat entri itupun banyak kali dah f5 f5. Disconnect connect.Tau lah aku duduk hulu.T_____T.Kesian kan korang mata berpinar entri panjang tak ada gambar.

Harini cuti sekolah start.Eh awokk,kite suke lah tapi kan awok kita ada tusyen pagi petang.Jap awok kita nak f5 lagi.Internet ni keterlaluan tau.Bila kite nak jalan-jalan,bile kita nak jumpa nenek kite sebab tusyen je nasibbaik lah hombrek baca homework tak banyak sebab minggu lepas minggu exam.Hahamham,eh macam comel je berAWOK AWOK.Tak yah kau nak Ewwww Ewww !

Dah cuti bulan tiga tiga (3) maksudnya dah satu penggal lah sekolah kan.Ya Allah lajunya masa rasa macam nak penggal je kepala orang sekarang ni.Eh rasa nak penggal je kepala sendiri.Lepas habis sepenggal nanti bulan 6 cuti bulan 8 cuti masuk cuti terus trial bulan 8 jugak raya bulan 9 birthday (birthday mmg x de kena mengena ) dan bulan 10 EXAMM ! Masa memang cepat dah jangan mengada-ngada dah nak suruh masa kejar kita,biar kita pulak kejar masa.Masa naik KTM aku still lagi naik kereta lembu macammana lah nak dapat kejar masa macamtu T___T

Tadi tusyen tiba-tiba ada sorang orangfikirdiamachokononnyalah kata

"korang yang pakai wedges ni aphal.Mesti korang ni nak pakai high heels tapi sebab tak mampu pakai je wedges.Sakai kot"

Lu brother,ayat buat gua lagi hot terbakar tak ada ke.Ehh tolong , yang lu pakai seluar cikang,pakai baju nipis macam kain apa tah ,pakai supra tu kononya bajet hot macam Justin Bieber ar tu."Tak hot lah wei menggelebeh je aku tengok!

Aku pakai wedges tu sebab selipar aku hilang lagi satu lantak ar aku perempuan biar ar aku pakai bukannya aku pakai wedges yang makanan tu kan.Balik tu terus aku pergi kedai cari selipar . Ingat nak cari selipar Twitter tapi malas lah sebab warna pink nanti senang kotor,nak pilih FB ,takyah ar kata besok FB nak tutup kan =P.Last2 aku pilih gambar kura-kura,warna hijau.

Aku kan jenis menggelupur.Nak pilih selipar macam nak pilih suami, Sekali aku bayar,aku minta ar gunting sebab aku nak pakai sekali dia cakap

"La nak pakai sekarang ke,patutlah gelabah semacam je"

HAHAHAHAHA.Ambik selipar tutup muka lari masuk tandas cepat.Tapi aku cool aku selambe je.Ekelleh mamat ni !  aku kata dalam hati dan blah.

p/s:Oyeahh,terima kasih dekat kak syamim yang review blog kita tau sebab kita kan muka tembok kita yang mintak dia buatkan.Aww,we are LILO'S ! Hehe . Buka blog dia sumpah tak menyesal  sebab kitorang kembar.DUSHHAPAKAUMEREPEK.Tengok trafik pon datang banyak dari blog dia walaupon dah lama aku tak blogwalking.KAK SYAMIM,jom DATE jom.Haha.

Eeee,kita dah pasang iklan lah.Kalau korang kesian dengan aku sebagai budak sekolah yang nak PMR ni,klik lah.

6 KOMENGG:

Akeyla Azmey :) said...

Tk sbr nak tnggu cuti kan ? Hihihihi

Pelisah said...

HAHAHAHAHAHAHA LAWAK OH part "cuba nanti MU kalah mesti kau sokong pakistan pulak kan" tu HAHAHAHAHHAHA best baca awok merepek

Anisa Hang Tuah said...

i luc to wearing a wedges
:D

Hasyarghh said...

Weeyoo ada heartbeat ahhhhh :DD COOL. *k comment takda kena mengena dengan entri*

IntanBerlian said...

huhu, yg sibuk sgt nak tegur org pakai wedges pehal. nak pinjam ke. jeles la tu kan2.

perempuan nak pilih smeua benda memang macam nk pilih suami dik lol.

Cik Lilo said...

Alolo sho sho shuweeeettttttt tulis pasal kak syamim <3 ily bebeh

 
DIYANAasri2011
EDITED BY DIYANA