I ada degupan jantung

Hye Awok,



Nampak iklan kat atas ni macam best kan,macam best memang macam tapi kalau klik lagi best , So klik je lah kalau klik rasa diri comel macam ni . Aku dah klik dah lepastu memang betul muka macam dia ni bila tengok cermin.

Dah rasa kan diri comel macam dia ni bila klik kan.Ok lima minit lepastu muka kau kembali asal balik.OHMYGEEGOSS comel nya dia ni.Meh pipi meh,meh kita lempang.



Tengok tajuk comel kan macam aku sorang je ada heartbeat.HEARTBEAT APA TU APA TU .Heartbeat ni macam nuffnang.Orang klik duit masuk.Macam biasalah bila dah cukup RM 50 kalau rasa nak cashout,cek akan muncul dengan gayanya dalam peti surat rumah dan pergi lah bank pergi cashout jadi duit lepastu terus pergi shopping sambil tersengih-sengih dapat duit free;

Amboi perancangan kau,patutlah duit tak naik-naik.


Comel kan jantung kita.Jantung kita sebesar penumbuk tangan .*Kalau tak silap lah.Cuba tengok tangan sendiri,besar ke kecik .Cuba buat tangan macam penumbuk lepastu letak kat dada,sama besar tak jantung dengan penumbuk tu.=P

Eeee,aku pun dah ada heartbeat oh.Wuu,teruja sambil lompat-lompat tapi bila bukak akaun baru ada 12 sen.Yer DUABELASSEN.Tak apa diyana,rezeki tu.So kalau kesian kat kita budak sekolah ni yang nak ambil PMR ni,KELIK lah sure awak akan jadi comel macam kakak atas tu.

Kalau nak ada jugak heartbeat ni,tekan banner atas dan daftar.Bila kaya jangan lupa hulur tau.Okbai,

p/s:Masuk kontes yang menang CD sendiri rasa (personal taste) ,tapi aku kalah.Haha,muka memang bukan muka dapat benda free nak buat macammana,Again.okbai dan salam.

11 KOMENGG:

AISHA INANI said...

aku br pasang heratbeat gakk!
br dua hr.
hahahak. so far nothing lah lagik! sedihh. HAHAHHAAK.

Anisa Hang Tuah said...

comel je jantung diee

Adzriel AB said...

jantung hatiku...

sya hassan said...

haha.. comey je entry kau yg nie eyhh.. ;)

Izlyn Qistina said...

der kalau dah kayo jangan lupa dekat aku ya...





p/s: den dah tokan. hang tak nak belanja ke? kau belanja aku cornetto ok ?

Amiey White said...

comey je suruh tekan heart dia >.<

Firdaus Kasim said...

haha.. jantung pun comel ke??

Firdaus Kasim said...

awk, nk tanya.. awk dah dpt brapa duit online ye?

naz said...

macam cooolll babee

lemongrassbeam said...

nak pasang jugakla.
x effect kt nuffnang?

Nadhirah-chan said...

kang dah cashout , meh kita berfoya-foya sesama . kihkihkih ^^

 
DIYANAasri2011
EDITED BY DIYANA