Si Rakus dan Pesta Buku Antarabangsa 2011

Hey selamat malam semua .

Welkem bek bek bek kepada aku.Ok memang tak tau malu ucap selamat kembali pada diri sendiri.T__T. Ingatkan cuti-cuti malaysia kali ini nak update blog tiap-tiap hari tapi biasa orang tua lah katakan . orang tua macam Aku ni asik busy macam Mr Obama.Well,kenalah faham.Pfttt.

Sifat tamak aku dalam dunia maya ni makin melampau.Dah tak layak dah panggil tamak,RAKUS je sesuai sekarang ni.Mana tak rakus dalam satu masa sibuk nak blogwalking,sibuk nak naikkan trafik,sibuk nak ushar kedai online,tengah-tengah tu juga nak baca blog.Tengah tu nak buat kerja sekolah layan youtubeErk,gila tamak.Last-last semua benda tak dapat buat padan muka aku !
Yang dikejar tak dapat yang dikendong berciciran
Ingat peribahasa ni wei.Bila ingat peribahasa ni ingat aku. Eeee,nak tau tak nak tau tak.Ambik diary dengan pen cepat.Pesta Buku Antarabangsa duaribuSEBELAS nak datang dah.Kau tak minat?Ok kita bukan geng.Kau minat ?OMGEEEE cepat gimepai gimepai cepat.

22 April - 1 May
PWTC
Apa-apa nanti aku inform
Setakat harini,ni je yang aku tau.Aku ni tak boleh dengar pesta buku,dengar je mulalah terkinja-kinja obses nak pergi-nak pergi.Tapi aku layan yang antarabangsa je lah.Yang daerah,negeri aku tak layan.

So kepada hantu pesta buku macam saya jom lah kita date dekat pwtc jom bulan april nanti.Jangan risau aku sediakan air mineral makanan sponsor sendiri tau.Haha.Dah,dah entri ni memang tak ada point yang wajar diberi perhatian pon.KBYE.Tension aku asyik f5 f5 baik aku post terus,

2 KOMENGG:

Izlyn Qistina said...

nak ikut !



GIMME 5 NOW !




p/s : aku rasa dipinggirkan :p

anis razali said...

lol, same with me diana :)

 
DIYANAasri2011
EDITED BY DIYANA