Pesta buku antarabangsa 2011,Jom jumpa ahad ni kat PWTC

Hye ! Harini jumaat yang tak berapa indah .Oh yeah,harini di sekolah aku KESEPIAN,kesepian tuu.Well,my tablemate malam tadi telah memekik-mekik,jerit-jerit dengan para belieber di stadium merdeka lagu baby-baby baby .So harini dia tak datang.Memang ar kawan kan,lebih pentingkan bieber dari aku.*dengki *


Bieber lagu kopi dangdut satu !

Aku kan kalau jumpa benda-benda yang aku suka,aku akan menggelupur teruja gila.

aku tak TIPU bila aku teruja muka aku macam diorang

Contoh,kalau aku jalan-jalan lepastu tiba-tiba aku ternampak orang tgh baca magazine or surat khabar dan tiba-tiba aku nampak artis or something yg aku minat dalam surat khabar tu,aku memang tak malu akan cakap ,kak kejap lagi pinjam ek.Haha,tapi aku akan buat tu kalau dekat sekolah and aku akan buat dengan perempuan je lah.MALU kot.

Korang tau tak harini pesta buku start.Oh yeah,itu benda yang buat aku superbb teruja + excited.Perasaan aku punya teruja sampai dah tak kisah dah arsenal jatuh tempat ke-3.sorry abangku,buku lebih penting dari bola tau tak.*OVER*

Tiap-tiap tahun pesta buku lah benda yang aku tunggu gila-gila.Booth yang paling wajib aku pergi semestinya karangkraf + ain maisarah.Booth karangkraf tu jangan kata lah awesome macam mana.Aku penat gila nak taip macam-macam,otak tepu so sapa-sapa yang tak pernah pergi pesta buku,try lah pergi dan korang memang nak lagi.




Oh yeah,mungkin hari ahad ni aku pergi PWTC dan boleh lah kita main sip sip sip tom tom tom kalau jumpa.Haha.Itu pon kalau aku tak berperangai nakal lah baru boleh pergi ! Bye,nak pergi berkhemah.

p/s:aku tengah tengok kaho na pyar hai wei . Aku layan hindustan ,peace ! nak tisu nak tisu

4 KOMENGG:

Far8 budak baik said...

x pyh la industan sgt haha
weh aku arsenal tauu..agak sikit..
nnti naik ar hak3

Anisa Hang Tuah said...

yes.nis suka pesta buku.

Wani said...

wahhh bestnya pesta buku :))

haasyaa said...

Kita pun pergi PWTC. Taylor Swift ajak, tolonglah jealous.

 
DIYANAasri2011
EDITED BY DIYANA