Senyum tak perlu kata apa-apa

hey

Bila menghadap je,masa untuk baca segala macam entri je satu jam lebih.Perghh korang tak yah lah update biar aku je update.Ah gedik.

Smile,no need to say anything,smile no need to say anything

Eh awak pernah dengar lirik ni,tak pernah kan memang lah,aku memang sukahati je nak tukar lirikAlah,lagu senyum najwa feat malique yang ada nama icha madina,gila awesome nama tu.Ok harini kita nak cerita pasal senyum.


Semalam kan aku kan dengan comel kan tak datang kan tusyen kan . Bukan ponteng kan tapi malas nak datang kan.Agak-agak kan memang sesuai kan aku dilempangkan.Annoy gilos.So semalam pergi giant,ye mencari hiburan setempat.
Dan semalam aku target nak senyum je sepanjang dekat giant tu.Yeah,i did it.Senyum je,pergi bahagian groceries senyum,pergi book store senyum.dekat cashier pon senyum.Oh abang cashier,saya tau awak tetap hati kering walaupon tengok senyuman saya.Ngee

Oh senyum sepanjang itu memang memenatkan.Aku memang rasa lebih rela bercakap je daripada senyum.Penat oh tapi tak apa bila senyum kita happy dan mungkin akan membuatkan orang lain happy.
Agak tak faham dengan orang yang susah nak senyum tapi bila kat kamera nak pulak senyum,lempang nak ?

Memang lah tak boleh asyik nak tersengih je kat orang nanti orang kata gatal pulak,nanti takut senyum kat orang jahat pulak tapi tak perlu kan nak menyombong je 24/7.

Tak salah kan nak senyum,kenapa sakit gusi,Oh senyuman kau terlalu mahal ? Haha,blah lah !

Smile Pictures, Images and Photos
Kan comel comel comel

3 KOMENGG:

Anisa Hang Tuah said...

haa.jangan ponteng2 tusyen lagi

hiks.

HonEyBuNNy said...

salam...senyum...ehheheh

melle amir said...

ho ho ho

 
DIYANAasri2011
EDITED BY DIYANA