Blog yang tidak menggunakan akaun google akan diremove

Hye semua . Masa aku taip entri ni tangan aku sejuk,badan aku menggigil , dada aku macam nak pecah , macam nak nangis . Aphal aku boleh pulak nak buat drama macamni pukul 1 pagi ni . Memang tak ada kena mengena dengan buku langsung yang buat aku macamni .

Aku Blogwalking lepastu semua dok sibuk kecoh buat entri blog kena delete kalau tak guna akaun google. Oh aku pon pergilah ikut step by step,memandangkan dulu aku dah ask permission segala bagai tu sekarang ni kerja aku cuma tinggal delete akaun yahoo tu je lah . Aku pon dengan senang hati nya delete. Hah,sekali delete bukak dashboard blog aku BUDAK HIDUNG BESAR hilang . YA,hilang . Mana aku tak menggelupur time tu . Time ni baru aku sedar aku sayang gila kat blog aku rupanya .Nak menangis aku rasa,aku hilang duit pon aku tak macamni .

Aku cuak otak dah tak dapat fikir apa dah . Aku dah mula redha ar kena buat blog baru . Dah nak buat episod selamat tinggal pujaan dah dengan blog aku . Betul lah emosi memainkan peranan yang penting dalam membuat keputusan . So aku rileks, berfikir dengan tenang ,yes aku dapat penyelesaiannya tanpa perlu emel sapa-sapa yang pro.Kehkeh,berlagak lah pulak.Sebenarnya tak da ah susah mana pon .Bersyukur gila.Alhamdulillah kalau tak meraung aku weii.

Sekarang ni aku guna akaun baru tak follow sapa-sapa pon.Pageview profile pon baru satu . So sila lah bukakk profile saya sebab saya nak pageview saya cecah 1k dalam masa seminggu ni .Ohh pehlis.Klikk lahh.
So korang yang tak tukar ke akaun google silalah tukar jika tidak ingin blog dibuang . Maklumat lanjut klik sini whiteymommy

3 KOMENGG:

Anisa Hang Tuah said...

change the new.
(:

gaung said...

larh betolke nie??kalau xmo tukar email boleh?sebb email yahoo da intergrated dengn google..mcmner tue..

Husna Lana said...

ada dengar2 gak camtu, tapi betul ke just kabar angin? hm, nasib baik mmg guna gmail :)

btw, dh tlg klik dah. haha ^^

 
DIYANAasri2011
EDITED BY DIYANA